Farnell a fost numit distribuitor autorizat pentru switch-urile de precizie Grayhill

Noua gamă de produse pune la dispoziția clienților o varietate mare de dispozitive HMI intuitive de înaltă calitate

by gabi

Farnell anunță desemnarea sa în calitate de distribuitor autorizat pentru Grayhill, un producător de frunte de comutatoare de precizie destinate utilizării într-o gamă largă de soluții HMI (interfață om-mașină). Noul acord oferă clienților Farnell posibilitatea livrării rapide a unei game largi de produse HMI de înaltă calitate pentru proiecte de sisteme OEM din regiunile EMEA și APAC. Produsele disponibile includ encodere optice și joystick-uri, comutatoare rotative, tastaturi, butoane și encodere tactile.

Această nouă completare a portofoliului Farnell adaugă o companie de comutatoare foarte specializată în optimizarea interfețelor haptice (touch and feel). Proiectele lor avansate permit ca produsele Grayhill să fie, cu regularitate, componentele centrale ale dispozitivelor medicale de precizie și ale aplicațiilor din domeniul apărării, inclusiv ale radiourilor de intervenție în caz de urgență, precum și ale producătorilor de automobile de lux și ale interfețelor robuste pentru vehiculele de teren.

Keith Forbes, Global Product Segment Leader for Switches, la Farnell, a declarat: “Ascensiunea hapticii în domeniul ecranelor tactile și al multor altor dispozitive HMI este un domeniu de expertiză foarte avansat la Grayhill. Liniile lor de produse de comutatoare și codificatoare rotative vor permite dezvoltatorilor și producătorilor OEM să acceseze și să livreze cele mai bune componente pentru proiectele lor în termene de livrare rapide din stocul nostru. Adăugarea gamei Grayhill conferă și mai multă profunzime inventarului nostru de componente solicitate și consolidează și mai mult Farnell ca lider în materie de servicii și asistență în aceste regiuni.”

Directorul de marketing al Grayhill, Karen Entriken, a adăugat: “Acest nou acord ne permite să livrăm produsele Grayhill în EMEA și APAC beneficiind de avantajele unui stoc local. Produsele noastre oferă clienților precizie și funcționalitate pentru afișaje tactile, tastaturi și comutatoare rotative care pot suporta mai multe limbi și configurații ale produsului final, toate acestea fiind susținute de experiența profundă și istoricul de inovare al Grayhill.”

De la înființarea sa în 1943, Grayhill s-a angajat să ofere soluții HMI de calitate superioară pentru o gamă largă de aplicații.

Întrerupătoarele de precizie Grayhill sunt disponibile acum la Farnell în EMEA și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu