Comunitatea element14 lansează ‘Vara tehnologiei verzi’

O vară plină de ateliere de lucru, cursuri de formare, webinarii, provocări în materie de proiectare și cadouri îi va ajuta pe membrii comunității să sărbătorească tehnologia verde.

by gabi

element14, o comunitate Avnet, a sărbătorit Ziua Pământului (22 aprilie) prin anunțarea “Summer of Green Technology”, adică o serie de programe menite să ajute membrii comunității să își dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul tehnologiei verzi. Pe parcursul lunilor de vară, element14 va oferi seminarii web, cursuri de formare, chestionare și oportunități practice de a experimenta și de a testa pe teren produse electronice ecologice.

“Suntem extrem de entuziasmați să lansăm Vara tehnologiei verzi în următoarele patru luni” a declarat Dianne Kibbey, Global Head of Community and Social Media pentru comunitatea element14. “Tehnologia verde este importantă pentru protejarea mediului, reducerea emisiilor și atenuarea sau inversarea efectelor activității umane asupra planetei noastre. Practica de a proiecta produse electronice care sunt responsabile față de mediu ajută la această misiune, la care suntem mândri să participăm.”

Punctul culminant al programului va fi “The Summer of Green Technology Design Challenge”, care oferă inginerilor posibilitatea de a-și prezenta proiectele și de a concura pentru premii importante. Cei 25 de concurenți selectați vor primi un kit gratuit care include o placă de dezvoltare Seed, un kit de senzori Grove și o placă Xiao Break out pentru a le stimula creativitatea.

Utilizând kitul de senzori Seed Xiao și o selecție de senzori, concurenții sunt încurajați să creeze proiecte și prototipuri ecologice. Printre exemplele de proiecte potențiale se numără:

 • Un robot care curăță gunoaiele din râuri
 • Un echipament de monitorizare a CO2
 • Un dispozitiv care să ajute copiii să recicleze deșeurile
 • Un dispozitiv de monitorizare a creșterii algelor consumatoare de CO2
 • Un dispozitiv IoT industrial care va notifica operatorii atunci când se irosește energie

Participanții trebuie să scrie cel puțin cinci articole pe blog până la 30 August, 2023 pentru a fi eligibili pentru marile premii ale competiției. Participanții trebuie să scrie cel puțin cinci articole pe blog până la 30 august 2023 pentru a fi eligibili pentru marile premii ale competiției. Câștigătorul va primi o bicicletă pliabilă ușoară din aluminiu și o grădină hidroponică IoT de plante medicinale de interior. Al doilea clasat va primi o baterie portabilă cu invertor și o grădină hidroponică IoT de plante medicinale de interior. Fiecare concurent care va finaliza cinci articole pe blog va primi cadou o șurubelniță Duratool.

Pe lângă provocarea legată de proiectare, vara tehnologiei verzi va cuprinde, de asemenea, o varietate de activități practice unice, inclusiv webinarii, recenzii de produse RoadTest, spoturi tehnologice, module de învățare esențiale, chestionare, provocări de experimentare și multe altele.

Pentru a se asigura că membrii comunității element14 pot profita la maximum de aceste sesiuni, comunitatea element14 a încheiat parteneriate cu lideri în domeniul tehnologiei ecologice, inclusiv Microchip, ADI, Bulgin, AMD, EAO SWITCHES, Eaton, ST, Infineon și mulți alții.

Subiectele abordate în cadrul mai multor seminarii web și evenimente din această vară includ:

 • Colectarea energiei
 • Hidrogenul verde
 • Consum redus de putere
 • Eficiența energetică
 • Energie solară și eoliană
 • Iluminatul cu LED-uri
 • IoT – clădiri inteligente
 • Agricultură pe verticală

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile extraordinare disponibile prin intermediul Comunității element14 din această vară și pentru a accesa o listă completă a ofertelor programului, vizitați: https://community.element14.com/SummerofGreenTech

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu