Cu produsele Lantronix puteţi gestiona chiar şi structuri mari de reţea

by donpedro

Dacă doriți să rezolvați problema conexiunii la rețea a oricărui dispozitiv de mici sau mari dimensiuni, sunteți la locul potrivit!

Compania Lantronix este cunoscută nu doar pentru popularul xPort-om ci şi pentru multe alte dispozitive de top pentru conexiune la rețea şi pentru managementul dispozitivelor de rețea.
De exemplu, serverele multi-port EDS16-EDS32 oferă o conexiune directă a dispozitivelor seriale şi în același timp oferă un nivel ridicat de siguranță potrivit şi pentru terminale de plată sau alte dispo­zitive similare. Comutatoarele industriale Ethernet XPress-Pro sunt proiectate pentru funcționare în medii dificile cu posibile deranjamente şi respectă multe din cerințele privitoare la fiabilitate şi siguranță (UL1604,…). Administrarea rețelelor mari, accesul centralizat la servere şi infrastructura IT sunt posibile prin intermediului seriei SLC – Secure console manager. Pentru managementul puterii, managerul de Putere SecureLinx SLP este ideal, permițând o rebutare de la distanţă a sistemelor, limitarea impulsului de pornire cu o pornire secvențială a dispozitivelor, precum şi monitori­zarea consumului de putere al acestora.
Pentru monitorizarea senzorilor şi controlul procesului, noul server xSenso – analog I/O este foarte potrivit, cu două intrări izolate analoage (tensiune / curent) şi două ieșiri izolate analoage (tensiune / curent). O noutate în segmentul wireless este PremierWave XN dual, ce funcționează pe frecvenţe de 2,4/5 GHz.
Este un dispozitiv de siguranță de înaltă calitate cu 2 porturi seriale.

Avantaje / Caracteristici:

• Dispozitive de top ce întrunesc cele mai stringente cerințe în anumite segmente
• Configurare ușoară, de regulă prin USB-ul web serverului incorporat
• Sunt implementate mai multe componente şi protocoale de siguranță
• Dispozitive proiectate chiar şi pentru lucru în condiții industriale

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Lantronix, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu