Anglia Components este inclusă în lista distribuitorilor “Global Top 50”

“Poziția justifică etosul nostru de afaceri”, spune CEO-ul companiei

by gabi

Anglia Components a fost clasată pe locul 32 în topul global al celor mai buni 50 de distribuitori de produse electronice pentru 2024, întocmit de Supply Chain Connect, care clasifică fiecare distribuitor în funcție de venitul anual global. Este pentru prima dată când Anglia Components apare pe lista la nivel global și este singurul distribuitor privat din Marea Britanie care a intrat în Top 50.

Steve Rawlins, CEO la Anglia, a comentat: “Aceasta este o mare recunoaștere și o reflectare a angajamentului și expertizei demonstrate de personalul nostru loial și bine informat din toate domeniile de activitate. Suntem, de asemenea, îndatorați partenerilor noștri de producție, acordurile noastre cu aceștia asigurându-ne că avem abilitatea de a dezvolta proiecte cu cele mai recente tehnologii și de dispune de stocuri în cantități mari, care contribuie fundamental la succesul companiei Anglia din ultimii peste 50 de ani.”

Anglia inovează constant în toate aspectele activității sale. S-au făcut pași mari pentru a face din Anglia o societate comercială sustenabilă – de la introducerea de noi ambalaje care reduc deșeurile și sunt reutilizabile și reciclabile până la practici de construcție inteligente și politici de transport ecologice ale societății. O altă inițiativă, Anglia Live EU − creată pentru a sprijini clienții din Europa și lansată la cererea atât a furnizorilor, cât și a clienților − are, de asemenea, un impact ecologic pozitiv prin reducerea numărului de kilometri parcurși cu avionul. Platforma de comerț electronic Anglia Live, care este acum deschisă clienților din UE, precum și celor din Regatul Unit, permite expedierea în aceeași zi a comenzilor plasate până la ora 17:00 (CET) de luni până joi și până la ora 12:30 (CET) vineri și livrarea acestora, cu plata taxelor vamale, către clienții din UE în una sau două zile.

Anglia Components PLC

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu