Switch On / Over / Off

Würth Elektronik prezintă familia de întrerupătoare cu comutator basculant

by gabi

Familia de întrerupătoare basculante WS-TOTV de la Würth Elektronik este potrivită pentru comutarea opțiunilor de vizualizare pe dispozitivele de măsurare sau a funcțiilor de pe mașini, de exemplu. – Sursă de imagine: Würth Elektronik

Würth Elektronik produce comutatoare basculante de înaltă calitate. Diferite versiuni ale comutatoarelor rapide ușor de utilizat sunt acum disponibile sub denumirea WS-TOTV. Întrerupătoarele sunt conforme cu ESD conform IEC 61000-4-2 și au fost supuse unor teste de rezistență la funcționare în condiții de sarcină maximă pentru a-și dovedi durabilitatea (durata de viață electrică: 50.000 de pași).

Întrerupătoarele basculante sunt utilizate în mod obișnuit pentru a comuta între funcțiile de pe dispozitive, motiv pentru care Würth Elektronik le oferă atât cu funcții de comutare ON/OFF/ON, cât și ON/ON. Acestea sunt disponibile pentru schemele SPDT (Single Pole Double Throw) și DPDT (Double Pole Double Throw), precum și în versiuni orizontale și verticale. Capacitatea lor de transport a curentului este de 1 A la o tensiune nominală de 30 V. Rezistă până la 500V, iar temperatura de operare este de la -40 până la +85°C. Structura este conformă UL94 V-0.

Opțiunile includ un inel de blocare ca protecție mecanică împotriva răsucirii pentru asamblarea în decupajul de 6,35 mm al panoului și capace de culoare roșie sau neagră. Würth Elektronik furnizează, de asemenea, capace în orice culoare pentru comenzi mai mari. Acum pot fi comandate mostre gratuite pentru dezvoltatori.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu