Sursa de alimentare modulară AC/DC de 600W fără ventilator de 4″ × 7″ – VCCM600 – de la Vox Power oferă multe caracteristici îmbunătățite

by donpedro

Seria de surse de alimentare configurabile răcite prin conducție VCCM600 de la Vox Power combină avantajele unei surse de alimentare modulare cu fiabilitatea ridicată a unei arhitecturi fără ventilator. Unitatea furnizează o putere silențioasă de 600 de wați și până la 750 de wați de putere de vârf timp de 5 secunde, într-o carcasă robustă de 4″ × 7″ × 1,61″. VCCM600 este soluția de alimentare de ultimă generație pentru aplicațiile medicale și industriale exigente, în care fiabilitatea sau zgomotul audibil reprezintă o preocupare.

Seria VCCM600 poate fi configurată ca soluție de răcire prin conducție, convecție sau aer forțat, în funcție de aplicație, ceea ce permite utilizarea sa oriunde, de la medii controlate din punct de vedere ecologic la condiții industriale dure. Fiecare soluție configurată poate găzdui până la 4 module de ieșire DC izolate, cu ieșiri de la 1,5 la 58VDC la 150 de wați pe canal, iar fiecare modul utilizează 100% componente SMT pentru a asigura fiabilitatea. Caracteristicile suplimentare includ o sursă de polarizare de 5V/1A și o garanție de 5 ani.

Caracteristicile standard includ o gamă completă de reglare a tensiunii de ieșire, control extern al tensiunii și curentului, precum și serializarea și paralelizarea ieșirilor. Concepția unică de proiectare și tehnicile de disipare a căldurii permit montarea unității în aproape orice poziție, oferind proiectanților de sisteme o mai mare flexibilitate.

Seria este aprobată în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță medicală și industrială și dispune de specificații de vârf de pe piață. Această mică sursă de alimentare modulară răcită prin conducție oferă cu adevărat performanțe și flexibilitate de neegalat.

Faceți clic pentru a viziona cel mai recent videoclip demonstrativ care prezintă caracteristicile avansate ale seriei VCCM600 și pentru a descărca fișele tehnice și documentația produsului.

Vox Power

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu