Supravegheaţi-vă casa la preţ redus!

by donpedro

• Vedeţi ce se întâmplă în celălalt capăt al casei fără să fiţi nevoit să întindeţi fire;
• Funcţionează cu sisteme de transmisie mobile de 2,4GHz pe care le aveţi deja;
• Cel mai uşor mod de monitorizare a copiilor, a uşilor, etc
.

Nu trebuie să cumpăraţi un sistem complet de camere mobile pentru a vedea şi auzi ce se întâmplă în celălalt colţ al casei deoarece puteţi folosi echipamentul pe care deja îl aveţi!
CamLinc este o cameră color mobilă de 2,4GHz pentru uz general care lucrează cu sistemele de transmisie existente pe 2,4GHz. Deoarece foloseşte canalele neutilizate de alte echipamente, nu trebuie să cumpăraţi alte echipamente. Nici o altă cameră mobilă nu oferă această flexibilitate!
Trebuie doar să aşezaţi camera în locul pe care vreţi să-l supravegheaţi (de exemplu camera copilului, la intrare, lângă piscină, etc), cuplaţi alimentarea, iar aceasta va transmite “live” semnale audio şi video color către receptoarele existente aflate la o distanţă de până la 100 de metri, în funcţie de construcţia casei. Camera transmite pe oricare din cele patru frecvenţe sau canale, astfel că dacă receptorul nu detectează imediat semnale puternice, schimbaţi doar frecvenţa.
CamLinc este construită cu un traductor CMOS şi lentile de unghi mare care pot cuprinde obiecte aflate la distanţă de la câţiva centimetri la infinit. Semnalul audio este dat de un microfon încorporat. Camera are toate piesele necesare pentru montare pe zid, tavan sau pe altă suprafaţă solidă. Poate fi folosită numai în interior. Modulul de alimentare este inclus.

S-ar putea să vă placă și