Curăţenie fără dureri de spate!

by donpedro

• Nu va mai trebui să împingeţi aspiratorul dintr-o cameră în alta;
• Mai puţine particule de praf înseamnă mai multă curăţenie – nu va trebui să mai folosiţi aspiratorul aşa de des;
• Funcţionare silenţioasă – veţi putea face curăţenie fără să mai deranjaţi alţi membri ai familiei.

Vreţi un sistem central de ventilaţie dar nu doriţi să întindeţi tuburi prin toată casa. Puteţi acum avea o casă curată şi un stil de viaţă sănătos fără un proces complicat de instalare datorită acestui Built-In Vacuum System!
Cu o adâncime mai mică de 4 inci, această unitate de înaltă performanţă se păstrează în WC-uri, debarale sau pe perete şi se instalează în mai puţin timp (şi la un cost mai redus) faţă de un sistem central standard de ventilaţie. Fiecare unitate acoperă aproximativ 1500 “square feet”, în funcţie de configuraţia casei. Nu va mai fi nevoie să folosiţi aspiratorul!
Acest sistem vă permite să aveţi o casă mai curată şi mai sănătoasă faţă de casele în care este folosit aspiratorul. Deoarece este ţinut de obicei în WC sau în debara, sistemul nu va împrăştia praf sau alte particule în casă. Camera de vacuum şi sistemul triplu de filtrare a aerului maximizează fluxul de aer şi are o putere de absorbţie mult mai mare faţă de aspiratoarele obişnuite datorită motorului de 11 Amperi. El adună mai mult praf, astfel că nu veţi fi nevoit să aspiraţi atât de des. Este de asemenea unul dintre cele mai durabile aspiratoare. Faţă de aspiratoarele obişnuite care trebuie mutate din loc în loc, acest aparat este static. Nu va trebui să-l schimbaţi la doar doi sau trei ani!

S-ar putea să vă placă și