Stație de lipit RS PRO cu putere dublă: letcon de 130W + penseta de 100W

by donpedro

RS Components a lansat o nouă stație de lipit RS PRO cu două canale, creată special pentru profesioniști. Instrumentul de lipit robust oferă funcționarea simultană a vârfului letconului și a pensetelor pentru proiectele complexe de lipire, combinând toate aceste caracteristici cu un preț atractiv.

Nr. stoc RS 176-0007Marca RS PRO

RS Components (RS) a lansat stația de lipire inteligentă RS PRO, cu două canale, pentru o gamă largă de profesioniști din domeniul ingineriei electrice și electronice. „Acest instrument de lipit cu două canale este o completare semnificativă a gamei RS PRO”, a spus Simon Brown, VP RS PRO. „Combinația sa de putere, flexibilitate și funcționalitate pur și simplu nu este disponibilă în altă parte la acest nivel de preț, oferind astfel acces la capacitatea de lipire profesională pentru o gamă mai largă de utilizatori.”

Oferind o putere combinată maximă de 200 W pe cele două canale, o caracteristică cheie a stației de lipit este că permite utilizarea simultană a unui letcon și a unei pensete, ambele fiind incluse în pachet împreună cu unitatea principală de încălzire, precum și două suporturi pentru scule. Stația este o unitate fiabilă destinată aplicațiilor intense de lucru, iar suporturile pentru scule sunt prevăzute cu inserții din metal pentru susținerea în siguranță a uneltelor de lipit.

Cu încălzirea și recuperarea rapidă, letconul furnizează o putere de 130W și poate atinge temperatura maximă în 10 secunde. Penseta are o putere de încălzire de 100 W și dispune de o funcție de lipire și dezlipire, potrivită pentru utilizarea cu o gamă extinsă de circuite integrate și componente SMD. În plus, puterea maximă de ieșire de 150W pentru letcon, folosind un singur canal, înseamnă că produsul poate realiza și lipirea pieselor clasice care necesită o suprafață de contact extinsă.

O altă caracteristică cheie a stației este recunoașterea automată a instrumentelor de lipire conectate și încărcarea datelor parametrilor corespunzători, care sunt afișate pe ecranul mare LCD al unității principale. În plus, stația are o gamă de temperaturi de funcționare cuprinse între 150°C și 480°C și vine cu trei configurații de temperatură prestabilite pentru a ușura utilizarea. Stația dispune și de moduri de economisire a energiei, precum mod de așteptare și auto-sleep.

În plus, pe lângă unitatea principală de încălzire, cele două suporturi și sculele, pachetul include bureți de curățare și manuale. O gamă de accesorii de schimb va fi disponibilă în curând, inclusiv scule de lipit în variante de 50W, 130W și 150W, împreună cu pensete și vârfuri.

Stația de lipit RS PRO a fost testată riguros pentru a îndeplini standardele exigente din industrie, are o garanție de trei ani și beneficiază de certificarea RS Pro Seal of Approval. Stația de lipit RS PRO cu două canale se regăsește în oferta Aurocon COMPEC, distribuitor oficial RS Components, cu Nr. stoc RS: 176-0007. Livrarea este gratuită, iar pentru mai multe detalii accesați https://ro.rsdelivers.com/

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu