Silicon Labs extinde portofoliul Ember ZigBee pentru Internetul Lucrurilor

by donpedro

Noua familie EM358x SoC bazată pe ARM® oferă opțiuni de memorie mai mare pentru aplicaţii avansate de economie de energie şi de automatizări casnice.

Silicon Labs a anunţat o extindere majoră a portofoliului său de dispozitive bazate pe arhitectura ARM® Ember® ZigBee® system-on -chip ( SoC ) care oferă performanțe wireless de neegalat, eficiență energetică și fiabilitate pentru internetul lucrurilor (IoT). Noua familie de la Silicon Labs – EM358x SoC oferă opţiuni suplimentare de memorie Flash şi RAM pentru a satisface nevoile din ce în ce mai mari şi mai complexe privind proiectele de economisire a energiei și de automatizare a casei. Familia Ember ZigBee oferă, de asemenea, conectivitate USB și un software local de iniţializare pentru a ajuta dezvoltatorii de a reduce factura de materiale (BOM), costurile și complexitatea sistemului.
Familia EM358x SoC oferă o platformă de lucru în reţea ideală pe care se pot dezvolta aplicaţii ZigBee de ultimă generație destinate pieţei IoT. Familia EM358x include șase produse SoC care combină un transceiver RF IEEE 802.15.4 de 2.4GHz, un procesor ARM Cortex M3®, 256kB sau 512kB de memorie Flash și 32kB sau 64KB de RAM şi un hardware puternic cu capabilităţi de depanare. Memoria suplimentară minimizează necesitatea unui procesor de sistem separat permițând proiectanţilor să dezvolte o parte sau toate proiectele lor multi-procesor pe baza unui singur nucleu ZigBee SoC reducând costul BOM și dimensiunile produsului final. Dispunând acum de mai multă memorie Flash şi RAM, familia EM358x SoC permite inginerilor să dezvolte aplicaţii inteligente de energie precum multimetrele inteligente care adesea necesită mai mult spațiu de cod pentru stocarea noului firmware și RAM suplimentar care să permită extinderea duratei de viaţă a produselor de până la 20 de ani.
EM358x SoC oferă compatibilitate pin- și software- pentru a putea înlocui cu uşurinţă vechile, dar foarte des utilizatele, circuite Silicon Labs EM351 și EM357 ZigBee SoCs. Bibliotecile compatibile cu software-ul şi instrumente de dezvoltare permit migrarea ușoară de la EM351/7 către familia EM358x SoC. Platforma de reţea Ember ZigBee completează, de asemenea, portofoliul Silicon Labs de transceivere EZRadio® și EZRadioPRO®sub- GHz și microcontrolerele wireless Si10xx care oferă înaltă performanță, soluții ultra-low-power pentru aplicaţii de reţea punct-la-punct și stea.

www.silabs.com/parametric-search

S-ar putea să vă placă și