Silicon Labs simplifică dezvoltarea embedded cu Platforma “Simplicity Studio”

by donpedro

Ecosistemul Unified Simplicity Studio™ suportă EFM32™ Gecko MCU bazat pe ARM® și MCU bazat pe 8051 cu Rich Toolset și IDE.

Silicon Labs a lansat o nouă versiune a mediului de dezvoltare Simplicity Studio™, care oferă suport unificat pentru microcontrolerele low-power pe 32-biţi EFM32™ Gecko (MCU) și pentru microcontrolerele 8-biți de la Silicon Labs. Această versiune nouă de software moștenește cele mai bune caracteristici ale vechiului mediu Simplicity Studio™ prin suportarea a mai mult de 240 de microcontrolere EFM32 bazate pe ARM® livrate astăzi extinzând în acelaşi timp suportul pentru dezvoltare de produse bazate pe microcontrolerele Silicon Labs MCU 8051. Noua platformă Simplicity Studio™ integrează, de asemenea, un mediu de dezvoltare integrat (IDE) bazat pe Eclipse care suportă proiecte embedded atât pe 32-biți cât și pe 8-biți.
Simplicity Studio™ este conceput pentru a face procesul de dezvoltare mai ușor, mai rapid și mai eficient oferind inginerilor embedded toate uneltele de care au ei nevoie pentru a finaliza proiectele lor, de la conceptul inițial la produsul final într-o singură platformă, simplu de utilizat. Platforma Simplicity Studio™ incorporează inteligenţă pentru a detecta imediat microcontrolerul țintă conectat. Intrumentele grafice de configurare hardware identifică automat microcontrolerul, eliberând dezvoltatorul de sarcina consumatoare de timp de examinare atentă a documentației tehnice. Dezvoltatorii pot finaliza proiectele rapid şi pot rula în câteva minute demo-uri şi exemple de cod de aplicaţie.
Simplicity Studio™ permite clienților de microcontrolere fabricate de Silicon Labs să dezvolte proiecte cu microcontrolere pe 8- și 32-biți fără a fi nevoie să învețe noile instrumente software. Această abordare unificată economisește timp și resurse pentru clienții care au nevoie de microcontrolere pe 8- și 32-biți și reduce curba de învățare pentru proiecte noi. Folosind Simplicity Studio™, dezvoltatorii pot explora întregul portofoliu de microcontrolere Silicon Labs, opțiuni de produse și soluții de proiecte embedded. Platforma ajută dezvoltatorii să selecteze cel mai bun microcontroler pentru aplicațiile lor, oferă link-uri către locaţiile de unde pot fi achiziţionate microcontrolere și kit-uri de dezvoltare și oferă materiale extensive de pregătire.

www.silabs.com/simplicity-studio

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu