Apropiaţi-vă de IoT accesând RIoTboard.org

by donpedro

RIoTboard lansează site-ul comunității de dezvoltatori pe baza platformei sale de dezvoltare open source.

Site-ul oficial RIoTboard.org pentru comunitatea RIoTboard – platforma de dezvoltare open source bazată pe procesorul Freescale i.MX 6Solo a fost lansat pe 26 Februarie, 2014 în timpul expoziţiei Embedded World 2014 de la Nurnberg, Germania. Proiectat de la zero, RIoTboard oferă o placă de bază cu caracteristici complete, care permite dezvoltatorilor libertatea de a concepe proiecte open-source care cereau putere de procesare și expandabilitate pentru aplicații precum video HD, codare-decodare de nivel înalt, aplicații pentru jocuri şi detecție în timp real.
Comunitatea RIoTboard.org servește ca rampă de lansare pentru proiecte inovative open-source pentru a permite dezvoltarea de aplicaţii/dispozitive destinate pieţei IoT (Internetul Lucrurilor – IoT, Internet of Things). Designerii sunt încurajați să se alăture revoluției RIoTboard accesând site-ul RIoTboard.org unde aceştia pot cumpăra, proiecta și înregistra proiectele lor, dar pot avea acces rapid la tutoriale video de iniţiere, la resurse tehnice cum ar fi scheme complete, software pe Linux și Android și să adere la comunitatea on-line a pasionaţilor de carduri RIoTboarders.
Placa RIoTboard se vinde la preţul de 74 USD şi este disponibilă de la Farnell element14 în Europa, element14 Newark în America de Nord și element14 în APAC.

www.riotboard.org/?CMP=PRR-GLO-14-0006

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu