PR200 Mini-PLC: un dispozitiv mic pentru rezultate mari

by donpedro

Controlerul mic PR200 de la akYtec îndeplinește perfect cerințele de control, de la automatizare domestică la aplicații industriale

Cu al său PR200, firma akYtec GmbH cu sediul central la Hanovra, oferă o soluție pentru proiecte de control mici și mari. Ca și un PLC, mini PLC-ul PR200 își controlează ieșirile în funcție de stările de intrare bazate pe datele senzorilor și programul personalizat, convingând în plus și prin compactitatea și modularitatea sa. Se prezintă ca o alternativă multifuncțională la un sistem scump de control dezvoltat, prin faptul că poate prelua controlul complet al utilajului. În acest scop, releul programabil PR200 poate fi extins cu module suplimentare pentru intrări și ieșiri, dacă este necesar.

Soluție bună pentru orice aplicație

La mașinile pentru producerea de cristale de zăpadă, de exemplu, releul PR200 preia controlul în funcție de diverși factori, cum ar fi temperatura

Echipat cu o unitate de operare comodă, formată dintr-un afișaj LCD și șase taste funcționale, un ceas de timp real și, dacă este necesar, două interfețe RS485 pentru conectarea la o rețea Modbus, acest Mini-PLC poate fi folosit, de exemplu, la automatizarea clădirilor pentru controlul iluminatului și în sisteme tehnologice precum pompe, prese sau sisteme de benzi transportoare.

Releul este disponibil în diferite versiuni pentru tensiune continuă și alternativă, cu doar intrări și ieșiri digitale sau o combinație de intrări și ieșiri digitale și analogice. PR200 are o temperatură de funcționare de la -20°C până la + 55°C, este proiectat pentru montarea pe șină DIN și este protejat împotriva vibrațiilor. Programarea acestui mic controler se realizează în limbajul cu blocuri de funcții, cu software-ul akYtec ALP care este furnizat gratuit. Acest controler compact poate fi extins cu module suplimentare de intrare și ieșire, cum ar fi modulele Mx110 sau PRM, funcționând ca Master sau Slave într-o rețea Modbus.

akYtec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu