Placa de dezvoltare EV81X90A PIC32CM Curiosity Pro de la Microchip bazată pe Arm Cortex-M0+ cu suport AUTOSAR, disponibilă acum la Mouser

by gabi

Mouser Electronics, Inc. dispune acum de placa de dezvoltare EV81X90A PIC32CM Curiosity Pro de la Microchip Technology. Placa de dezvoltare EV81X90A este foarte potrivită pentru o varietate de aplicații, inclusiv sisteme de control industrial, sisteme de automatizare a locuinței, dispozitive medicale și robotică.

Placa de dezvoltare EV81X90A PIC32CM Curiosity Pro de la Microchip Technology include în centrul său inovatorul PIC32CM JH – de la Microchip – unul dintre primele microcontrolere de pe piață bazat pe o arhitectură Arm® Cortex®-M0+ cu AUTOSAR, MBIST și Secure Boot. Acest microcontroler ‘entry-level’ TQFP cu 100-pini ajută la îndeplinirea unor cerințe specifice de conformitate, cum ar fi siguranța funcțională și securitatea cibernetică, disponibile până acum doar pe microcontrolerele de gamă superioară. Dispozitivul integrează caracteristici avansate, inclusiv interfețe CAN FD duble, un controler periferic tactil (PTC) tolerant la zgomot și apă cu Driven Shield+ și Secure Boot pentru autentificarea codului înainte de a fi rulat. Printre caracteristicile suplimentare se numără codul de corecție a erorilor (ECC) cu injecție de erori și MBIST (Memory-Built-In Self-Test) pentru conformitate cu siguranța funcțională, ADC, DAC, comparatoare analogice, corecție hardware a erorilor și loop-back pe interfețele de comunicații.

Pentru suportul software, EV81X90A Curiosity Pro este compatibilă cu AUTOSAR, o arhitectură software deschisă, care permite proiectanților să treacă la hardware de nivel inferior, dar să păstreze codul original al aplicației. Această caracteristică permite o migrare mai ușoară între diferite proiecte pentru a contribui la simplificarea procesului de dezvoltare și la reducerea costurilor legate de lista de materiale.

Pentru a îmbunătăți și a ajuta dezvoltarea, EV81X90A dispune, de asemenea, de interfețe Arduino Uno și mikroBUS™, precum și de trei conectori de extensie pentru interfațarea cu plăcile de extensie Xplained Pro pentru prototipări rapide și funcționalitate extinsă. Pe placă este inclus un depanator încorporat (EDBG) care elimină nevoia de instrumente externe pentru programare sau depanare. EDBG este un dispozitiv de interfață micro-USB care încorporează un scrubber, un port COM virtual și o interfață DGI. Kitul EV81X90A are, de asemenea, un element de securitate (TA100) care sporește funcționalitatea de securitate a microcontrolerului pentru conformitatea cu securitatea cibernetică a automobilelor.

Placa de dezvoltare EV81X90A PIC32CM Curiosity Pro este susținută de ecosistemul de dezvoltare MPLAB® format din mediul de dezvoltare integrat MPLAB X, compilatorul MPLAB XC32 și mediul gratuit de dezvoltare de software MPLAB Harmony de la Microchip.

Pentru a afla mai multe, vizitați: https://www.mouser.com/new/microchip/microchip-ev81x90a-pic32cm-board/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu