Renesas este prima companie care asigură în senzorii de mediu standardele de calitate a aerului din clădirile publice

by gabi

Renesas Electronics Corporation a anunțat un nou firmware pentru senzorii săi de calitate a aerului ZMOD. Cel mai recent firmware permite inginerilor să configureze senzorii pentru a suporta diverse standarde ecologice de calitate a aerului pentru clădirile comerciale și publice, aceștia fiind primii senzori din industrie care respectă cerințele mai multor standarde globale de calitate a aerului. Pe măsură ce sistemele HVAC comerciale se îndreaptă în direcția monitorizării autonome a calității aerului nostru, aceste sisteme pot acum să monitorizeze și să detecteze gazele nocive din spațiile interioare.

Renesas oferă suport pentru standardele comerciale și publice, precum și pentru alte standarde de mediu, prin intermediul senzorilor săi digitali de gaz ZMOD.  Atât senzorul de calitate a aerului din interior ZMOD4410, cât și senzorul de calitate a aerului din exterior ZMOD4510 oferă conformitatea cu aceste standarde. Senzorii ZMOD oferă clienților posibilitatea de a configura senzorii prin intermediul unui firmware cu conectare în cloud. Acest lucru permite clienților ZMOD să implementeze asistență pentru standardele în construcții în întreaga lume. O gamă largă de produse poate beneficia de acest suport, inclusiv sisteme HVAC, termostate, aparate inteligente și detectoare de fum.

Caracteristicile principale ale senzorilor de gaz digitali ZMOD

  • Suport pentru mai multe standarde pentru calitatea aerului interior și exterior
  • Firmware configurabil pentru o flexibilitate fără egal, cu conectivitate cloud
  • Inteligența artificială permite instruirea senzorilor
  • Certificarea JEDEC JESD47 asigură o durată de viață a produsului de 10 ani
  • Tehnologiile de compensare suportă cerințele standardului de nivel scăzut de PPB (low level part per billion – părți per miliard)
  • Detectează TVOC (compuși organici volatili totali), ozon și dioxid de azot

Disponibilitate

Atât senzorii ZMOD4410, cât și ZMOD4510 sunt disponibili astăzi, împreună cu firmware-ul comercial și public. De asemenea, sunt disponibile kiturile de evaluare ZMOD4410-EVK și ZMOD4510-EVK.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și