MicroSys Electronics lansează un kit de evaluare pentru sistemele pe modul S32G de la NXP S32G

Evaluați modulele SoM înalt integrate pentru controlul vehiculelor industriale prin intermediul unui SBC (computer pe o singură placă) gata pentru utilizare.

by gabi

MicroSys Electronics anunță un nou kit de evaluare pentru modulele sale System-on-Modules miriac bazate pe familia de procesoare S32G de la NXP Semiconductors. Implementate în rețelele de vehicule ca unități de control “headless”, aceste procesoare înalt integrate și scalabile din punct de vedere al performanțelor susțin ADAS și alte funcții pentru vehicule din ce în ce mai autonome. Dezvoltatorii pot utiliza noua platformă de evaluare miriac, proiectată ca un computer modular pe o singură placă (SBC), pentru a testa echilibrarea performanțelor aplicațiilor lor și pentru a-și conecta perifericele bazate pe CAN, LIN, FlexRay și 100BASE-T1 prin intermediul conectorilor auto. Kitul de evaluare include NXP S32G274A și/sau noile sisteme-pe-modul miriac bazate pe NXP S32G399A, o placă purtătoare sub forma unui SBC modular dedicat, precum și sursa de alimentare corespunzătoare, seturi de cabluri și o imagine Linux preinstalată.

Dezvoltatorii de aplicații de siguranță critice mixte beneficiază de până la opt nuclee Arm Cortex-A53 și de patru perechi de nuclee duble Arm Cortex-M7 lockstep. Acest lucru este suficient pentru a procesa date LiDAR și video, alături de controlul funcțional sigur al vehiculului. Atunci când este extins cu unul sau două module de procesare AI Hailo-8, kitul de evaluare oferă, de asemenea, numeroase modele de viziune computerizată preinstruite pentru conștientizarea situației. Producătorii OEM care utilizează astfel de platforme bazate pe sisteme-pe-modul – pentru care MicroSys dezvoltă, de asemenea, proiecte de sisteme pregătite pentru certificare – au acces la prototipuri rapide, conectivitate avansată pentru cazurile lor de utilizare specifice, asistență software cuprinzătoare și documentația necesară pentru certificarea de siguranță până la ASIL D. Piețele țintă sunt vehiculele conectate în timp real și din ce în ce mai autonome, toate tipurile de mașini mobile, precum și echipamentele de testare și măsurare pentru automobile.

Noul kit de evaluare miriac bazat pe SBC-S32G399A este disponibil acum. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.microsys.de/en/products/sbc/arm-architecture/miriacr-sbc-s32g399a/

MicroSys Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu