Philips Semiconductors extinde arhitectura Smart XA

by donpedro

Philips Semiconductors şi un furnizor principal de tehnologie de identificare bazată pe circuite integrate pentru carduri şi etichete inteligente au prezentat SmartXAccelerator, ultima îmbunătăţire pentru arhitectura de generaţia a doua 16-bit SmartXA. SmartXAccelerator, cu posibilităţi Java extinse, permite producătorilor de carduri inteligente producerea de sisteme hardware optimizate, de înaltă performanţă, interoperabile Java pentru utilizarea în domenii pentru mai multe aplicaţii cum ar fi comunicaţii mobile 2.5G şi 3G sau acces la reţele sigure.
Noul hardware pentru SmartXAccelerator constă într-un set extins de instrucţiuni cu regiştri suplimentari şi logică ce oferă cel mai înalt nivel de accelerare.
Un firewall hardware garantează integritatea datelor aplicaţiilor, iar coprocesoarele integrate triple-DES, generatoarele de numere aleatoare şi Crypto Coprocessor FameX de la Philips sunt disponibile pentru a suporta PKC (public key cryptography). O interfaţă USB permite conectarea directă cu un PC, iar un mod special de control al puterii oferă o performanţă de calcul maximă cu un minim de consum de putere, mai ales pentru aplicaţii GSM. Toate caracteristicile sunt susţinute de un procesor de 16 biţi de înaltă performanţă. SmartXA 2nd generation îndeplineşte cerinţele pieţei actuale şi deschide calea către viitoare aplicaţii care vor asigura o performanţă şi o interoperabilitate înaltă.
SmartXAccelerator va fi parte integrată a familiei complete SmartXA; P16WX064 Accelerator este disponibil în ianuarie 2002

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu