CASA INTELIGENTĂ- Partea a III-a

by donpedro

Biroul de acasă este centrul dumneavoastră de comandă. Vă plătiţi chitanţele, aveţi şedinţe şi vă ţineţi problemele de rezolvat în ordine. De ce ar trebui dispozitivele din casa dumneavoastră să fie diferite? Cu un clic de mouse puteţi aprinde luminile folosind Plato Software instalat pe calculatorul dvs. Plato vă permite controlul dispozitivelor prin intermediul calculatorului şi al unui HouseLinc Controller.

2×7 Phone System are grijă ca apelurile să fie direcţionate unde trebuie, apelurile care vin pe linia de afaceri fiind transmise către biroul dumneavoastră. Caracteristica auto-attendant a sistemului dă impresia oricui vă sună că a apelat un birou sofisticat de afaceri.
Sensaphone vă ajută la monitorizarea casei, chiar dacă sunteţi plecat. Puteţi suna şi afla temperatura din casă sau starea diferitelor alarme montate. Şi dacă ceva se întâmplă, Sensaphone vă poate suna pentru a raporta orice problemă.
V-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă sistemul de încălzire s-ar defecta în timpul unei ierni friguroase? Sau dacă sistemul de răcire se defectează în timpul zilelor călduroase de august? Nu vă mai faceţi probleme deoarece aveţi instalat un Sensaphone. Puteţi apela sistemul pentru a afla temperatura din casă sau puteţi seta nivelele de alarmă să vă apeleze atunci când apar probleme. Acum ştiţi exact ce se întâmplă!
Doriţi să vorbiţi acasă? Puteţi face acest lucru cu software-ul HomeVoice. Software-ul de recunoaştere vocală înţelege comenzi verbale şi le poate converti în comenzi pentru echipamentul automat ce controlează dispozitivele din casa dumneavoastră, de la asigurarea iluminatului la încălzire şi răcire şi la echipament A/V. El poate primi comenzi chiar de la mesaje înregistrate, chiar de la calculatorul dumneavoastră.
Un controler HouseLinc poate fi foarte eficient pentru controlul subsitemelor existente în casa dumneavoastră. Cu capabilitate macro, HouseLinc poate primi o singură comandă pe linia de tensiune, comandă pe care o poate transforma într-o serie de comenzi. De exemplu, puteţi apăsa un buton din dormitor, iar HouseLinc va interpreta această comandă ca o serie de comenzi care vor stinge luminile din casă şi vor opri tot echipamentul A/V. Toate acestea doar apăsând un buton. Asta înseamnă un control eficient.
Pentru a întregi centrul dumneavoastră de comandă, Video Monitor vă ajută să fiţi atenţi la camerele de supraveghere din jurul casei, asigurându-se că totul este în regulă.
Servirea cinei poate fi o experienţă foarte plăcută, mai ales atunci când sunteţi înconjurat de prieteni, serviţi o mâncare bună, iar atmosfera este minunată. Nu vă putem ajuta la alegerea mâncării, dar vă putem ajuta să fiţi într-o stare potrivită. Şi cu un RF Remote nu trebuie nici măcar să părăsiţi încăperea! Semnalele RF de la telecomandă trec prin toate zidurile şi ajung la sistemul audio, permiţându-vă să modificaţi volumul sau sursa de muzică doar prin apăsarea unui buton în timp ce staţi comod în fotoliul preferat.
Pentru a îmbunătăţi şi mai mult atmosfera, Intercom Starter Kit pe care l-aţi instalat oferă o muzică bună în toată casa, permiţându-vă în acelaşi timp să chemaţi copiii la masă atunci când este timpul. Nu este nevoie să strigaţi prin casă, trebuie doar să apăsaţi un buton şi vocea dumneavoastră se va auzi în toată casa datorită intercom-urilor instalate.
Secretele unei petreceri reuşite sunt invitaţii potriviţi, o mâncare bună şi o atmosferă plăcută. Atmosfera poate fi realizată cu SwitchLinc 2-Way Dimmer. Această unitate controlează luminile şi vă permite să folosiţi un singur comutator pentru a controla mai multe lumini, mai ales atunci când este folosit împreună cu un controler ca HouseLinc. Cu o singură comandă se poate diminua intensitatea luminoasă, creând astfel o atmosferă plăcută pentru petrecerea dumneavoastră.
La o casă cu multe ferestre există foarte multe draperii pe care le veţi trage atunci când aveţi nevoie de intimitate. Puteţi face acest lucru mult mai uşor dacă folosiţi sistemul de control al draperiilor Makita Motorized Drape System. Atunci când mergeţi la culcare puteţi, doar apăsând un buton, să trageţi draperiile în întreaga casă. Atunci când sistemul este legat cu sistemul de control al întregii case, draperiile pot fi trase dimineaţa pentru ca lumina să pătrundă în casă.
V-aţi mutat într-o casă mai mare. O meritaţi. Dar într-o casă mai mare este dificil să vorbiţi cu cineva care se află în celălalt capăt al casei. Din acest motiv aveţi un Intercom System. Printr-o singură apăsare puteţi comunica în toată casa, fără să alarmaţi vecinii datorită strigătelor dumneavoastră. Sistemul poate funcţiona cu senzori mobili montaţi în toată casa. Slim Magnetic Sensors va acţiona alarma dacă tabloul este mutat. Deoarece sunt subţiri, nu vor afecta modul în care este prins de perete tabloul. Sunt foarte greu de observat.
– va urma –

S-ar putea să vă placă și