Philips prezintă la Western Show un nou decodor video de 9 biţi pentru o calitate video superioară şi pentru protejarea conţinutului

by donpedro

Philips Semiconductors a anunţat lansarea decodorului video de 9 biţi SAA7115, cu un filtru pieptene de înaltă performanţă, cu detecţie îmbunătăţită Macrovision şi cu posibilitate de “data slicing” de tip VBI (Vertical Blanking Interval).
SAA7115 oferă o digitizare “front end” şi procesarea intrărilor analogice video pentru seturi de boxe next-generation, televiziune digitală, proiectoare video, personal video şi recordere DVD.
SAA7115 este cel mai nou cip de la Philips care respectă Copy Protection Detect Specification Revision 1.00 de la Macrovision.
SAA7115 impune un nou standard pentru producători şi pentru proiectanţi ca o soluţie ieftină ce permite consumatorilor să realizeze o imagine video de înaltă calitate.
SAA7115 este singurul decodor video care oferă un zgomot redus şi două convertoare analog digitale oversampled. Cu un raport extraordinar semnal-zgomot de 10 la 15dB faţă de decodoarele competitoare pe 8 biţi, SAA7115 este un etalon pentru clasa sa. Ţinând cont de tendinţa de creştere a mărimii ecranelor, performanţa video este cheia pentru realizarea acestui lucru şi dincolo de raportul semnal-zgomot, este esenţial un filtru pieptene de înaltă performanţă pentru obţinerea unei imagini cât mai clare pentru diferite surse video, cum ar fi semnalul din eter, tunere TV şi VCR-uri. Cipul, cu posibilitate de slicing VBI va oferi producătorilor o flexibilitate sporită prin micşorarea software-ului necesar pentru caracteristici ca time-shifting, Electronic Program Guide (EPG) şi servicii interactive.
Deoarece decodorul SAA7115 este certificat cu cea mai nouă specificaţie de protecţie a conţinutului de la Macrovision, el asigură pentru furnizorii de servicii faptul că programarea va rămâne protejată de-a lungul întregului proces de conversie analog-digitală. Această caracteristică asigură protecţia conţinutului copiei originale analogice şi previne înregistrarea neautorizată a materialului la ieşirea către boxe.

S-ar putea să vă placă și