Opriţi câinii să nu mai latre inutil

by donpedro

Convinge câinii vecinului – sau ai dumneavoastră – să nu mai latre inutil!
Tehnologia folosită nu răneşte câinii şi nu le provoacă durere
Este proiectat pentru toate rasele şi mărimile de câini
Acoperă o rază de 7,5m
Puteţi să-l folosiţi în apartamente sau în curte

Opriţi lătrăturile enervante ale câinilor dumneavoastră, sau ai vecinilor cu ajutorul lui Bark Free, un aparat care potoleşte câinii zgomotoşi fără a le provoca durere şi fără a le face rău. Acest sistem revoluţionar detectează automat lătratul de câine şi răspunde emiţând un sunet cu tonalitate foarte înaltă, ce nu poate fi perceput de oameni. Câinii aud ultrasunetele, iar tonul generat de aparat, deşi nu le provoacă durere, nu le va face plăcere. Majoritatea câinilor învaţă repede că nu trebuie să mai latre degeaba dacă vor să nu mai audă sunetul de înaltă frecvenţă.
Bark Free a fost proiectat de tehnicienii veterinari, şi funcţionează cu câini de orice mărime, de toate rasele. Se poate folosi pentru a lecui problemele de comportament ale unui câine, sau pentru a dresa căţeii să nu mai latre excesiv.

Deşi poate fi utilizat şi pentru un singur câine, aparatul este ideal pentru crescătoriile de câini sau pentru familiile care au mai mulţi câini. Bark Free are o rază de acţiune de minim 9m, afară sau în interior.
Este uşor de folosit: pur şi simplu instalaţi sistemul folosind elementele de prindere incluse în kit, vă asiguraţi că aparatul şi cablul de alimentare în lungime de 16m nu sunt accesibile pentru câini, şi … gata! Bark Free porneşte automat atunci când detectează un lătrat. Sensibilitatea sa este reglabilă, pentru a elimina posibilitatea unor interpretări false a zgomotelor ambiante. De asemenea, are două poziţii selectabile: ultrasonor (perceptibil numai pentru câini) sau audibil (sunetele pot fi auzite şi de oameni). Aparatul dispune de un “acoperiş” de vinilin, care îl protejează de ploaie atunci când este folosit în exteriorul locuinţei.

S-ar putea să vă placă și