Utilizaţi sistemul X10 pentru a controla dispozitive de joasă tensiune

by donpedro

Descuiaţi uşa de la intrare fără a vă ridica de pe scaun
Menţineţi peluza verde şi sănătoasă cu control automat al aspersoarelor
Închideţi uşa garajului fără a ieşi afară din maşină

Elementele de comandă X10, cum ar fi modulul universal de la firma Leviton, vă permit să atingeţi maximul de confort, acţionând de la distanţă dispozitive de joasă tensiune precum aspersoare, motoare de uşă, termostate, electrovalve, echipamentul de deschidere / închidere a uşii de la garaj, şi altele!
În funcţie de aplicaţia dumneavoastră, acest accesoriu versatil poate să închidă un contact momentan, atunci când se transmite semnalul de pornire, sau să menţină contactul închis, până când recepţionează comanda OFF. Opţional, poate confirma acţionarea printr-un semnal sonor (beep)!

Contactele sunt garantate pentru un curent continuu de 5A, la tensiunea de 24V.
Dispozitivul de transmisie universal răspunde la comanda generală ALL OFF, care opreşte toate aparatele conectate în reţeaua X10.
Lista altor aparate ce pot fi controlate de la distanţă include:
Dispozitivul pentru deschis uşa garajului, termostate, acţionări electrice de uşi sau porţi de intrare, difuzoare, sisteme de alimentare cu apă telefoane, acţionarea motorizată a perdelelor, sisteme de climatizare, ventilaţie şi control al umidităţii (HVAC), motoare pentru deschis fereastra, dispozitive de securitate, şeminee sau centrale termice cu aprindere electrică, dispozitive de semnalizare, şi altele.

Atenţie!:
Trebuie să luaţi măsuri de siguranţă şi să daţi dovadă de precauţie elementară atunci când folosiţi dispozitivele X10 pentru a automatiza uşa de la garaj şi alte echipamente casnice cu acţionare de putere.
Majoritatea uşilor de garaj motorizate încorporează caracteristici de siguranţă, cum ar fi fascicole de raze infraroşii sau inversarea automată a comenzii atunci când ceva blochează cursa uşii. Totuşi, trebuie să fiţi atent, acţionarea de la distanţă a unei uşi pe care nu o vedeţi direct poate cauza pagube, răniri sau chiar mai rău!

S-ar putea să vă placă și