onsemi extinde familia de microcontrolere Bluetooth Low Energy pentru aplicații wireless în industria auto

NCV-RSL15 combină cel mai mic consum de energie din industrie și cele mai recente tehnologii de securitate încorporate pentru accesul în vehicul, monitorizarea anvelopelor și multe altele.

by gabi

onsemi, lider în domeniul tehnologiilor inteligente de putere și detecție, a lansat un microcontroler wireless de foarte mică putere pentru automobile cu conectivitate Bluetooth® Low Energy. NCV-RSL15 este ideal pentru producătorii de vehicule care favorizează din ce în ce mai mult conectivitatea wireless pentru a reduce costul și greutatea cablurilor în exces, pe măsură ce numărul de senzori și comunicația la bordul vehiculelor crește. Noul microcontroler răspunde, de asemenea, preocupărilor sporite în materie de securitate care rezultă din numărul mai mare de senzori și, odată cu acesta, din numărul mai mare de posibili vectori de atac.

NCV-RSL15 este certificat de către EEMBC ca fiind microcontrolerul wireless securizat cu cel mai mic consum de putere din industrie, dispunând de un mod de alimentare proprietar cu detecție inteligentă, fiind proiectat pentru a utiliza cât mai puțină energie posibil. Fiind capabil să conserve o parte cât mai mare din baterie, acest lucru echivalează direct cu o longevitate sporită a produsului.

Pe măsură ce numărul de puncte de acces crește, se mărește și numărul de potențiali vectori de atac care trebuie securizați pentru a fi protejați împotriva accesului wireless neautorizat la computerul central al vehiculului sau la unitatea centrală de procesare. NCV-RSL15 oferă cele mai recente tehnologii de securitate embedded, cu Arm® CryptoCell™, care dispune de un sistem de inițializare securizată de tip root-of-trust bazat pe hardware, de numeroși algoritmi criptografici accelerați prin hardware și de capabilități de tip “Firmware-over-the-Air” (FOTA) pentru a permite actualizări viitoare ale firmware-ului și implementarea de patch-uri de securitate.

Cu biblioteca sa bogată de mostre de cod, kitul de dezvoltare software amplu și ușor de utilizat oferă o rampă de lansare pentru dezvoltarea de aplicații. Împreună cu sprijinul comunității de dezvoltare oferit 24/7, onsemi facilitează elaborarea de proiecte.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

onsemi

S-ar putea să vă placă și