Noul catalog de conectică Würth Elektronik

by donpedro

Würth Elektronik a lansat noul catalog de produse pentru conectori. Catalogul de 700 de pagini are conectori pentru bord-to-bord, wire-to-board, I/O, ZIF și FFC, precum și conectori de tip bloc terminal.
Noile produse de marcă din gamă includ conectori de tip bloc terminal cu sistemul de prindere rapidă cu forță mare de reți­nere, care nu necesită flanșe. Componentele cu distanţa de 5,00mm între pini sunt disponibile în variantele SMT și THT.
În gama de bloc terminal pentru sistemul de conectare pe PCB cu pasul de 3,81 mm, există câteva modele de bloc terminal pe două rânduri, drepte și în unghi, cu și fără șurub de blocare. În intervalul de I/O, sunt disponibili conectorii micro HDMI.

Versiunile SMT sunt disponibile ca tipuri orizontale sau hibride. În plus, un conector USB 3.0 THT a fost dezvoltat într-o versiune verticală.
Toate componentele sunt disponibile din stoc. Mostrele sunt gratuite. Mai multe informații pe www.we-online.com

Würth Elektronik
www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu