Modele Gigabit Ethernet

by donpedro

Lantiq și Würth Elektronik eiSos vă oferă un kit demo pentru “conexiune de mare viteză”.

Lantiq și Würth Elektronik eiSos au anunţat disponibilitatea unui kit de demonstrație pentru a dezvolta un mod ușor și rapid de implementare Ethernet într-o gamă largă de produse. Kit-ul de evaluare deschide calea către adăugarea cu ușurință a Ethernet-ului pentru o aplicație sau dispozitiv hardware și furnizează toate informațiile necesare pentru a înțelege cerințele unui design Ethernet. Adiţional, în acest kit, este inclusă şi o placă de 1Gbps ușor de folosit și gata pentru demonstrație.
Cu noul kit, clienții pot extinde aplicațiile existente, cum ar fi cuptoare, mașini de cafea, telefoane, mașini de spălat vase etc. cu 1Gigabit de conectivitate Ethernet. Prin punerea în aplicare a Ethernet-ului, producătorii obțin nu numai funcționalitatea Internet, dar şi o conexiune cu conector standard pentru dispozitivele de service și de întreținere.
Kit-ul demo are dimensiunea unui card de credit (54 mm × 92 mm) și este alimentat de la USB. Clienții pot conecta cu ușurință kit-ul la PC-urile lor instantaneu și să experimenteze traficul de date de până la 1Gbps – bi direcţional. Utilizând XWAY™ PHY11G disponibil într-un pachet foarte mic VQFN – 48 (7mm × 7 mm) de la Lantiq, energia poate fi salvată datorită standardului IEEE Ethernet de eficienţă energetică.
Kit-ul se bazează pe tehnologia Lantiq Gigabit Ethernet fiind cel mai bun din clasa de eficiență energetică. Soluția generală bazată pe tehnologia Ethernet și pe componentele pasive de la Würth Elektronik eiSos, dovedește că se poate realiza conectivitate la Internet / Ethernet cu mai puțin de 3USD pe lista de materiale pentru cantităţi mari.
Disponibilitate și prețuri: Kit-ul “Conexiune de mare viteză” poate fi comandat la preţul de 129€ per kit. Mai multe informații sunt disponibile la: www.we-online.com/real-gigabit

Würth Elektronik
www.we-online.com

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și