Noi rezistenţe Vishay Power Metal Strip

by donpedro

Vishay Intertechnology, Inc. anunţă două noi rezistenţe cu montare pe suprafaţă Power Metal Strip, de mică valoare, cu puteri nominale de 3 W şi 5W şi valori ale rezistenţei foarte mici de până la 0,2 mW.
Noile dispozitive Vishay Dale WSL3921 şi WSL5931 sunt ideale pentru toate tipurile de aplicaţii de detectare de curent, divizare de tensiune şi aplicaţii de pulsuri ce includ surse de tensiune liniare şi de comutaţie, instrumentaţie, amplificare de putere în electronica de bord a autoturismelor, sisteme de reîncărcare a acumultorilor şi controlul motoarelor în aparatura electrocasnică şi pentru sisteme industriale.
Noile rezistenţe WSL3921 au dimensiunea de 10 mm x 5,2 mm cu o grosime maximă de 1,8 mm, iar WSL5931 au dimensiunea de 15 mm x 7,75 mm cu o grosime de 1,73 mm. Valorile de rezistenţă sunt cuprinse în domeniul de la 0,2 mW la 4 mW cu toleranţe de 1 % şi 5 %.
Ca şi toate rezistenţele Power Metal Strip, noile dispozitive sunt caracterizate de o construcţie solidă care contribuie la performanţele electrice superioare. WSL3921 şi WSL5931 oferă o inductanţă foarte mică de la 0,5nH la 5nH, un răspuns de frecvenţă excelent şi EMF termic mic. Ele oferă şi o bună capacitate de suprasarcină, utilizând PCB ca dispozitiv de răcire, şi stabilitate pe termen lung pe o gamă largă de condiţii de mediu. Ca rezultat, WSL3921 şi WSL5931 permit proiectarea de produse durabile şi de înaltă performanţă.

Vishay Intertechnology Inc.
www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu