Modulul JODY-W6 de la u-blox permite accesul la noi cazuri de utilizare în domeniul auto

Noul modul JODY-W6 de la u-blox dispune simultan de Wi-Fi 6E dual-band și Bluetooth® LE Audio și funcționează chiar și la temperaturi ridicate.

by gabi

u-blox a lansat JODY-W6, un modul cu Wi-Fi 6E dual-band și Bluetooth 5.3, inclusiv LE Audio, într-o dimensiune compactă (13,8 × 19,8 × 2,5 mm). Noul modul vizează cazurile de utilizare în domeniul auto în infotainment și navigație, sisteme telematice avansate, precum și telematică OEM.

Conform raportului TSR* (Techno Systems Research CO. LTD.) privind piața de conectivitate wireless, tehnologiile Wi-Fi 6 și 6E înregistrează o creștere semnificativă și promițătoare în industria auto. Wi-Fi 6 se concentrează pe eficiență, cu o reducere a aglomerării datelor, o capacitate de rețea îmbunătățită și un consum general de putere mai mic. În schimb, Wi-Fi 6E se axează pe spectru, permițând un număr mai mare de utilizatori simultan, reducerea congestiei și o securitate sporită.

Nu numai că u-blox JODY-W6 oferă beneficiile Wi-Fi 6E, dar dispune și de Bluetooth dual-mode cu LE Audio. JODY-W6 este certificat la nivel global și poate rezista la temperaturi de operare de la -40°C până la 105°C.

Modulul este disponibil cu două sau trei antene. La cerere, acesta poate integra și un filtru LTE. Un EVK și o cartelă M.2 vor fi disponibile pentru seria JODY-W6. În plus, este compatibil cu modulele JODY anterioare pentru a asigura o scalabilitate fără probleme.

Modulul JODY-W6 de la u-blox este echipat cu un chipset AW693 de la NXP®.

În prezent sunt disponibile mostre, producția de volum fiind programată pentru T1-2025.

*TSR este un grup global de analiză de afaceri cu sediul în Japonia.

u‑blox

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu