Mouser oferă, în prezent, acceleratorul media AMD / Xilinx Alveo MA35D pentru aplicații de streaming, jocuri, telemedicină și eLearning

by gabi

Mouser Electronics, Inc. stochează acum acceleratorul media Alveo™ MA35D de la AMD / Xilinx. Acceleratorul media Alveo MA35D este o placă PCIe de procesare video bazată pe ASIC, cu inteligență artificială, pentru streaming de înaltă densitate și latență foarte redusă destinat activităților de colaborare video, evenimente sociale în direct, telemedicină, jocuri în cloud, licitații, aplicații de eLearning și multe altele.

Acceleratorul media AMD / Xilinx Alveo MA35D disponibil la Mouser, este echipat cu o unitate de procesare video bazată pe circuite integrate specifice aplicației, construită pentru streaming de înaltă densitate și latență foarte redusă. Fiecare dispozitiv (2x per placă) dispune de patru motoare de codificare discrete, cu două unități de procesare video (VPU) bazate pe ASIC de 5 nm, care suportă standardul de compresie AV1, permițând furnizorilor de streaming flexibilitatea de a scala simultan mai multe standarde la puncte finale noi și vechi. Prin realizarea tuturor funcțiilor de procesare video pe VPU, deplasarea datelor între CPU și accelerator este redusă la minimum, reducând latența generală și maximizând densitatea canalelor cu până la 32x 1080p60, 8x 4Kp60 sau 4x 8Kp30 fluxuri per placă. Platforma oferă, de asemenea, suport pentru latență ultra-redusă pentru codecurile H.264 și H.265 și dispune de motoare de transcodare AV1 de ultimă generație care oferă o reducere cu până la 52% a debitului de biți pentru economii de lățime de bandă față de un software comparabil.

Acceleratorul Alveo MA35D dispune, de asemenea, de un procesor AI integrat și de motoare de calitate video dedicate, proiectate să evalueze conținutul, cadru cu cadru, și să ajusteze dinamic setările codificatorului pentru a îmbunătăți calitatea vizuală percepută, reducând în același timp la minimum bitrate-ul (rata de biți – cantitatea de date transmise sau procesate pe unitatea de timp în cadrul unui flux video sau audio). Tehnicile de optimizare includ codificarea regiunilor de interes (ROI) pentru rezoluția textului și a fețelor, detectarea artefactelor pentru a corecta scenele cu niveluri ridicate de mișcare și complexitate și codificarea în funcție de conținut pentru perspective predictive în vederea optimizării bitrate-ului.

Pentru a afla mai multe, vizitați: https://www.mouser.com/new/xilinx/xilinx-amd-alveo-ma35d-accelerator/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu