Microchip își extinde soluțiile mSiC™ cu driverul de poartă mSiC Plug-and-Play XIFM de 3,3 kV pentru a accelera utilizarea modulelor de putere SiC de înaltă tensiune

Driverul de poartă digital plug-and-play XIFM de 3,3 kV, înalt integrat, a fost proiectat pentru a funcționa imediat cu modulele de alimentare de înaltă tensiune SiC, pentru a simplifica și accelera integrarea sistemului

by gabi

Electrificarea tuturor lucrurilor determină adoptarea pe scară largă a tehnologiei SiC (Silicon Carbide) în aplicații de medie și înaltă tensiune, cum ar fi transporturile, rețelele electrice și vehiculele grele. Pentru a ajuta dezvoltatorii să implementeze soluții SiC și să accelereze procesul de dezvoltare, Microchip Technology prezintă driverul de poartă mSiC™ plug-and-play XIFM de 3,3 kV cu tehnologie brevetată Augmented Switching™, creat pentru a funcționa din fabrică cu setări preconfigurate ale modulelor pentru a reduce semnificativ timpul de proiectare și evaluare.

Acesta include izolare întărită primar-secundar de 10,2 kV, cu funcții de monitorizare și protecție încorporate, inclusiv monitorizarea temperaturii și DC link, UVLO (Undervoltage Lockout – Blocare la subtensiune), OVLO (Overvoltage Lockout – Blocare la supratensiune), DESAT (Short-circuit/Overcurrent Protection – Protecție la scurtcircuit/supracurent) și NTC (Negative Temperature Coefficient – Coeficient negativ de temperatură). Acest driver de poartă respectă, de asemenea, EN 50155, o specificație cheie pentru aplicațiile feroviare.

Cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea, proiectarea, fabricarea și susținerea dispozitivelor SiC și a soluțiilor de putere, Microchip ajută clienții să adopte SiC cu ușurință, rapiditate și încredere. Produsele mSiC™ de la Microchip includ MOSFET-uri SiC, diode și drivere de poartă cu opțiuni standard, modificate și personalizate. Pentru mai multe informații despre portofoliul SiC al Microchip, faceți clic aici.

Disponibilitate

Driverul de poartă mSiC plug-and-play XIFM de 3,3 kV este disponibil acum pentru cumpărare. Pentru informații suplimentare și pentru cumpărare, contactați un reprezentant de vânzări Microchip, un distribuitor autorizat la nivel mondial sau vizitați site-ul web al serviciilor de achiziții și pentru clienți al Microchip, www.microchipdirect.com.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu