KEMET disponibil pe iPad®

by donpedro

KEMET, lider global în vânzarea de componente electronice, a lansat catalogul KEMET în format electronic disponibil pentru iPad®. Aplicaţia „KEMET Catalog App“ oferă acces

convenabil la specificaţiile tehnice pentru peste 350 de condensatoare și componente electronice.
Utilizatorii App pot naviga cu ușurință căutând după cuvinte cheie sau tipuri de produse. Cataloagele KEMET sunt stocate local şi oferă acces rapid fără a fi nevoie de conectivitate continuă Wi-Fi. Aplicaţia notifică utilizatorii atunci când sunt disponibile actualizări ale specificaţiilor tehnice ale produselor și le descarcă automat, eliminând existenţa unor informații eronate despre produsele ieşite din uz.
De asemenea, aplicaţia oferă acces complet la CapacitorEdge® de la KEMET, cel mai important selector de componente din industrie în domeniul condensatoarelor. CapacitorEdge permite utilizatorilor să caute prin aproape 4 milioane de componente de la Kemet – reprezentând cea mai extinsă bază de date pentru componente. Pur și simplu introduceți codul KEMET al reperului, codul parţial al reperului, descrierea componentei sau căutaţi componenta pe baza caracteristicilor electrice sau fizice.
Aplicaţia „KEMET Catalog App“ este disponibilă gratuit de pe App StoreSM pe iPad sau la www.kemet.com/mobileapps
iPad® este marcă înregistrată a companiei Apple Inc. CapacitorEdge® este marcă înregistrată a KEMET Corporation. App StoreSM este un serviciu înregistrat al Apple Inc.

Kemet
www.KEMET.com/IR

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu