Renesas Electronics anunţă disponibilitatea soluţiei de proiectare de referinţă pentru dispozitive industriale I/O comandate de la distanţă

by donpedro

Ca urmare a extinderii gamei de soluţii pentru platforma industrială de comunicaţie Ethernet R-IN32M3 (SoC), Renesas Electronics, lider mondial în furnizarea de soluții

avansate de semiconductoare, a anunţat disponibilitatea noului său kit I/O Trial – o soluție de referinţă completă hardware și software pentru dezvoltarea de dispozitive I/O comandate de la distanță – ce poate fi utilizată (tipic) în monitorizare I/O, comunicaţii şi controlul proceselor industriale.
Noua soluţie suportă protocolul EtherCAT(R), acesta fiind disponibil acum.
Astăzi, fabricile inteligente necesită ca majoritatea punctelor I/O trebuie să aibă performanţe îmbunătăţite şi capacităţi de comunicare mai deterministe. Această nouă cultură de standarde industriale Ethernet permite unei reţele să ofere viteze mari şi conectivitate în timp real. Cu toate acestea, atunci când se adoptă aceste noi tehnologii Ethernet industriale, sunt necesare foarte multe operaţiuni de dezvoltare şi evaluare. Acestea includ proiectare hardware inclusiv selecţie corespunzătoare SoC şi de circuit, proiectarea layout-ului, implementarea protocoalelor Ethernet industriale, procesarea aplicaţiei, evaluarea funcțională și de performanță și testarea conexiunii cu echipamente master precum, PLC/PAC (controler logic programabil / controler de automatizare programabil).
Numărul mare de procese de dezvoltare necesare aici poate duce la creșteri semnificative ale timpului și a costurilor asociate cu dezvoltarea unui nou produs de utilizator.
Principalele caracteristici ale noii soluții de proiectare de referință:
– Reducere drastică a timpului de dezvoltare
– Facilitarea dezvoltării de echipamente I/O comandate de la distanță care suportă mai multe protocoale în aceeași structură hardware.

Conţinut şi caracterstici tehnice al kit-ului Remote I/O Trial:
• Modul I/O cu comandă de la distanţă
• Software
– Procesarea aplicaţiei I/O cu comandă de la distanţă
– Procesarea comunicaţiei EtherCAT
– Fişier ESI pentru comunicaţia EtherCAT
• Documentaţie (notă de aplicaţie)
• Diagramele circuitului (date OrCAD, layout pdf)
Specificaţiile modulului harware I/O cu comandă de la distanţă
• Ieşire digitală de 24V
– Tip NPN: 16 canale
– Tensiune de ieşire nominală: 24 [V]
– Curent de ieşire nominal: 0.1[A]/canal, 2[A]/modul
• Intrare digitală 24V
– Tip NPN: 16 canale
– Tensiune de intrare nominală: 24 [V]
– Curent de intrare nominal: Sub 4[mA] / canal
• Alimentare
– Tensiune nominală: 24V
– Consumul intern de curent: Sub 100mA
• LED
– Starea LED-urilor: RUN (verde), ERR (roşu), IN/OUT (verde)

Renesas Electronics Europe
www.renesas.com/R-IN32M3

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu