Câştigaţi un Demo Kit PICDEM FS-USB şi un MPLAB ICD3 In Circuit Debugger de la Microchip!

by donpedro

Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga un Demo Kit PICDEM FS-USB şi un MPLAB ICD3 In Circuit Debugger.

PICDEM FS-USB (DM163025-1) este o placă demo pentru testarea familiei de microcontrolere USB PIC18F2x/4xK50. Aceste dispozitive suportă comunicaţie USB de mare viteză fără necesitatea de a adăuga un cristal extern, permiţând astfel, economii semnificative de costuri şi reducerea efortului de proiectare. Demo kit-ul oferă tot hardware-ul necesar pentru a demonstra şi dezvolta o soluţie de comunicaţie USB completă.

Microcontrolerul existent pe placa PICDEM FS USB DM163025-1 este un PIC18F45K50, un superset, adică un dispozitiv care dispune de cea mai mare memorie şi număr de pini din cadrul familiei PIC18(L)F2X/45K50. Aceste dispozitive implementează economie de energie bazată pe tehnologia nanoWatt, memorie Flash de program îmbunătăţită şi module USB care oferă următoarele caracteristici:

• Conformitate USB 2.0
• Operare Full-speed (12 Mbiţi/s) şi low-speed (1.5 Mbiţi/s)
• Suportă o serie de tipuri de transferuri de date (control, întreruperi, volum mare de date sau izocrone)
• Suportă până la 32 de puncte finale
• 1 Kbyte RAM pentru acces dual USB
• Alte caracteristici importante disponibile pe chip:
– transceiver USB
– regulator de tensiune USB
– USB pull-up rezistor
De asemenea, Microchip oferă un MPLAB ICD3 In Circuit Debugger – un depanator folosit împreună cu placa demo PICDEM FS-USB.

Pentru a avea şansa de a câştiga aceste kit-uri de dezvoltare în valoare de $249.98, accesaţi acum pagina www.microchip-comps.com/eazi-fsusb
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu