Jungo îmbunătăţeşte posibilităţile Hardware Debugger pentru piaţa de dezvoltare hardware Graphical Hardware Access Debugger pentru Linux, Solaris şi Windows 95, 98, Me, NT şi 2000

by donpedro

Jungo a anunţat lansarea Hardware Debugger – un instrument grafic pentru detectarea şi dignosticarea hardware. Până acum instrumentele software de la Jungo au fost destinate pieţei dezvoltatorilor de software; Jungo îşi extinde acum domeniul de activitate pentru dezvoltatorii hardware. DriverWizard, un instrument grafic de diagnosticare hardware inclus de WinDriver şi KernelDriver, este acum un produs de sine stătător denumit Hardware Debugger care permite capabilităţi imediate de acces hardware prin intermediul unei aplicaţii grafice sub Linux, Solaris, Windows 95, 98, ME, NT şi 2000. Hardware Debugger este o aplicaţie “Point & Click” care permite detectarea de hardware USB/PCI / Compact PCI / ISA / ISA PnP / EISA, fără necesitatea de a dezvolta un driver. Hardware Engineers prezentat cu hardware-ul netestat va putea accesa memoria hardware-ului şi domeniile de IO, detecta întreruperile, defini şi accesa registrele pentru a diagnostica, verifica şi corecta noul hardware. Hardware Debugger pentru USB permite monitorizarea şi transferul de date prin pipes.
Hardware Debugger include o posibilitate de acces la distanţă care permite dezvoltatorilor să acceseze hardware pe un calculator aflat la distanţă de pe un calculator gazdă printr-o conexiune prin reţea (LAN, WAN, Dialup etc.). Dezvoltatorii pot testa şi diagnostica hardware-ul (inclusiv dispozitive USB) de pe calculatorul gazdă. Remote Hardware Debugger poate fi instalat pe orice calculator care rulează Windows 95/98/Me/NT /2000/NT Embedded, Windows CE, Linux, Solaris, VxWorks şi OS/2. Calculatorul gazdă poate rula Windows NT/2000, Linux and Solaris.
O versiune pentru 30 de zile de evaluare gratuită, cu toate caracteristicile a Hardware Debugger este disponibilă la adresa de web a companiei Jungo:
www.jungo.com/dnload.html.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu