Jungo GO-HotSwap încorporat în oferta de produse Spectrum Signal Processing Barcelona Hot Swap

by donpedro

Jungo Software Technologies Inc. şi Spectrum Signal Processing, un furnizor mondial de soluţii de înaltă densitate pentru semnale mobile şi procesare Voice over Packet, au anunţat că Jungo GO-HotSwap a fost ales pentru furnizarea de suport software pentru platforma Barcelona Hot Swap (HS) sub VxWorks 5.4. Barcelona HS este singura platformă CompactPCI de procesare a semnalelor digitale de uz general de pe piaţă care suportă Hot Swap. Acest lucru face ca această platformă să fie folosită pentru un domeniu larg de aplicaţii, inclusiv staţii celulare primare, satellite gateways şi hubs, monitorizarea semnalelor, sisteme radio de supraveghere şi tactice.
GO-HotSwap este o infrastructură software completă care oferă module software low-level care permit CompactPCI Hot Swap sub sisteme de operare care nu suportă Hot Swap, şi anume VxWorks 5.4, Linux, Solaris, Windows 95/98, NT/2000 and XP.
Fără un suport software corespunzător, funcţionalitatea Hot Swap a hardware-ului CompactPCI nu poate fi folosită. GO-HotSwap oferă mecanismul pentru suportul Hot Swap prin detectarea de evenimente Hot Swap, alocarea dinamică a resurselor, re-enumerare, notificarea de evenimente şi iniţierea automată a proceselor de conectare şi deconectare software.
Ambele configuraţii de produse Barcelona HS vor fi disponibile comercial în septembrie 2001.

www.spectrumsignal.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu