Întotdeauna cablul potrivit

Fiabil și testat pe teren pentru medii solicitante

by gabi

În domeniul producției în rețea este nevoie întotdeauna de conectori cu ștecăr. Performanța lor este factorul decisiv pentru digitalizare. Lumea digitalizării este la nivelul dictat de conectorii săi cu ștecăr. Ei aduc totul laolaltă, permit circulația semnalelor, datelor și curenților electrici, sunt esențiali pentru siguranță, asigură buna funcționare și instalarea fără erori.

Contactare perfectă, etanșeitate și rezistență la chimicale sunt cerințe de bază pentru toate tipurile de conectori. Murrelektronik oferă un portofoliu amplu de produse, cu variante de conectori cu ștecăr cu izolație, de diverse culori și cu diverse calități. Spectrul cuprinzător variază de la lungimi standard de cabluri, la secțiuni personalizate ale acestora și conectori prefabricați. Prin această specializare, modulele conectate sunt susținute optim, iar deteriorările sunt evitate.

Cabluri de semnal pentru conectarea de senzori / actuatoare și distribuitoare IO. Includ conectorii cilindrici M8 și M12. Acestea sunt perfecte pentru mediile solicitante datorită LED-urilor integrate pentru identificarea clară a stării curente de comutare și a circuitelor de protecție. Accesoriile practice precum adaptoarele, elementele T și cheia dinamometrică ce garantează conexiuni etanșe sunt elemente-anexe importante.

Cablurile de date precum M8, M12 și RJ45 oferă transmiterea fiabilă a datelor din fieldbus. Cablurile sunt foarte flexibile și dotate cu o ecranare completă 360°, astfel încât transmiterea de date să nu fie afectată de influențe electromagnetice. Lamelele cu arc asigură o legătură permanentă între șurubul cu cap striat și cadrul de ecranare, oferind astfel cea mai mare siguranță la vibrații.

Cablurile de putere de la Murrelektronik aduc energia la utilaje și instalații și alimentează câmpul cu puterea necesară. Soluțiile consacrate, cum ar fi conectorii de alimentare M12 și cei standardizați MQ15, susțin optim dispozitivele conectate.

Conector de alimentare M12 – mic și puternic

M12 de mare putere de la Murrelektronik este un conector compact și eficient. Oferă o conexiune sigură pentru blocuri de alimentare liniare, motoare pas cu pas, precum și pentru alimentarea cu putere a modulelor fieldbus. Acesta este alternativa la conectorii cu ștecăr 7/8″ pentru aplicații în care este nevoie de o densitate mare de putere într-un spațiu compact. Mantaua exterioară a conectorilor M12 este confecționată din poliuretan (PUR), aceasta fiind foarte rezistentă și nu conține halogeni. Blocajele anti-vibrații integrate, pe de altă parte, asigură o conexiune sigură chiar și în cazul unor șocuri și vibrații severe.

MQ15 – tehnică de conectare rapidă

MQ15 convinge printr-un sistem practic de conectare rapidă. Este foarte ușor de montat. Pentru a crea o conexiune IP67, nu aveți nevoie decât de rotire cu un sfert de rotație! Aceasta vă permite economii de timp la instalare de până la 80%. MQ15 este adecvat pentru utilizarea la motoare asincrone și trifazate de până la 7.5 kW și este ideal pentru distribuția de putere. Sunt disponibile prize pentru a putea instala conexiuni MQ15 pe motoarele asincrone și trifazate existente.

100% testat

Fiecare conector cu ștecher de la Murrelektronik este testat 100%. Verificarea la înaltă tensiune reprezintă o testare cu privire la inversarea firelor și la scurtcircuit. Apoi, funcționarea conectorilor este testată și supusă unei inspecții vizuale finale. Acest lucru garantează calitatea de primă clasă a conectorilor Murrelektronik.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

 

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu