Heilind Electronics își consolidează oferta prin intermediul conectoarelor FCT D-Sub fabricate de Molex

by donpedro

Conectoarele FCT D-Sub de la Molex acoperă domenii de utilizare în cele mai variate branșe. Din această categorie face parte industria, transportul, aeronautica și medicina. Sistemul de conectoare produse de Molex este utilizat, în principal, pentru transferul de semnale și la aplicațiile de înaltă tensiune până la 40A.

Acesta asigură o contribuție și în domeniul comu­nicațiilor, al distribuției de energie electrică, la panourile de comandă și echipamentele de testare în sectoarele ‘Wire-to-Wire’, ‘Wire-to-Board’ și ‘Board-to-Board’.
Gama de produse FCT D-Sub include conectoare disponibile în versiuni Standard-, High-Density- și Mixed-Layout. Fiecare serie oferă cinci dimensiuni diferite ale carcasei. Molex oferă toate produsele (inclusiv versiunile THT, SMT și Crimp) în diferite combinații de materiale și stratificare. Un exemplu în acest context este reprezentat de carcasele în execuție nemagne­tice din alamă, respectiv nichelate chimic.

Oferta complexă include Backshells și accesorii opționale pentru a oferi soluții eficiente pentru un număr mare de aplicații. În măsura în care, în situația specială de utilizare, clienții nu pot utiliza componente standard, Heilind și Molex modifică în mod corespunzător produsele.
Contactele standard răsucite pot fi expuse curenților de intensitate mai ridicată.
Acestea prezintă o rezistență de trecere mai redusă și dispun de o durabilitate mai ridicată în comparație cu contactele ștanțate. Conectoarele garan­tează o conexiune electrică sigură și fiabilă, semi-permanentă între două echipamente.
Fără îndoială că sunt disponibile și conectoare D-Sub cu contacte ștanțate.

Heilind a dezvoltat pentru gama de produse FCT fabricate de Molex, reprezentată de capace, conectoare, precum și contacte/scule, un stoc extins, iar elementele sunt disponibile pentru o livrare fără întârziere. Heilind oferă și pentru articole tehnice FCT consultanță tehnică și Design-In.

Puteți consulta informații suplimentare cu privire la produsele Molex la Heilind Electronics la adresa: www.heilind.de/news/produktnews/

Heilind Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu