HAHN – Serie extinsă de regulatoare de tensiune

by donpedro

Una dintre cele mai importante condiţii de mediu pentru buna funcţionare a echipamentelor electrice este calitatea alimentării de la reţea. Tulburări şi influenţe cauzate de porniri, surse de alimentare în comutare, controlere de frecvenţă etc. pun în pericol funcţionarea echi­pa­mentelor şi sistemelor.

Un factor major în apariţia tulburărilor şi influenţelor din reţeua de tensiune îl reprezintă efectele de fază. Acestea apar atunci când resursele sunt operate cu o caracteristică I – U (curent – tensiune) neliniară sau cu un comportament non – staţionar de funcţionare a unei reţele de alimentare. Această problemă a perturbaţiilor de reţea devine mai relevantă prin utilizarea sporită a electronicii de putere cu emisii perturbatoare crescute. Având în vedere creşterea poluării reţelei şi redu­cerea necesară pentru a se conforma cu stabilizarea reţelei de alimentare, cerinţele trebuie să fie adaptate de către produ­că­torii de dispozitive electronice pentru a se conforma cu standardele de compatibilitate electromagnetică.
Cu armonizarea Directivei UE2004/108/CE către noua versiune 2014/30/EG, cu efect din 20 aprilie 2016, noi recomandări au fost aplicate pentru comercializarea de noi dispozitive în Europa.

În scopul de a satisfice aceste cerinţe viitoare privind emisiile în reţea, HAHN vă oferă deja o serie extinsă de regulatoare de tensiune, care va permite în timp foarte scurt să optimizaţi caracteristicile EMC ale dispozitivului dumneavoastră, conforme cu noile standarde.
Cu o putere de până la 10A, precum şi o gamă largă de valori de inducţie, această serie acoperă complet gama de aparate de uz casnic comune, utilizând sarcina lor tipică conectată la priză.
Prin respectarea standardelor relevante EN61558-2-20 pentru regulatoare, EN62041, precum şi conformitatea cu testarea materialelor utilizate după EN60335-1 şi utilizarea izolării cu clasa de izolare B şi FUL1446, integrarea acestor componente este rapidă şi uşoară.
Investiţiile în noi tehnici de măsu­­rare permit de asemenea, soluţii personalizate. Echipa de dezvoltare HAHN şi echipa de suport tehnic vă stau la dispoziţie pentru lămurirea întrebărilor dumneavoastră.

Contact

O’BOYLE SRL

Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu