Seria de transformatoare cu înfășu­rare PFC activă

by donpedro

Datorită solicitărilor mari pentru transformatoarele cu înfășurări PFC pasive și cererea clienților pentru noi produse, HAHN introduce în gamă seria de transformatoare cu înfășurare PFC activă.
Aceste transformatoare sunt destinate utilizării în circuite cu topologie DCM (Discontinuous Conduction Mode) si CCM (Continuous Conduction Mode), respectând specificațiile proiectanților și producătorilor de regulatoare de putere.
Noua serie de tran­s­for­matoare inclu­de inductanțe de la 50μH la 1000μH, divizate în pași co­res­punzători. Valorile de curent de la 1.5A la 16.5A se pot realiza cu un răspuns în frecven­ță de 500kHz. Seria cu înfășurare PFC activă este caracterizată de rezistența la impulsuri mari de tensiune, datorită utilizării firului de cupru de înaltă calitate. Rezistența la tensiune între înfășurări este de 2kV, 2.5kV. Hahn utilizează materiale certificate UL, care corespund clasei de izolare F (155°C). Mai mult, aceste materiale sunt conforme sistemului de izolare HAHN 155-2 (E237745).

Tel: +40 256-201346
Email: office@oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și