Folosiţi TV pe post de monitor!

by donpedro

Navigaţi pe Internet sau jucaţi jocuri pe calculator pe televizor, chiar dacă calculatorul se află în altă cameră;
Trageţi cu ochiul la ceea ce fac copiii dumneavoastră on-line;
Folosiţi o tastatură şi un mouse fără fir pentru un control foarte comod.

Doriţi să navigaţi pe Internet sau să jucaţi jocuri pe calculator pe ecranul mare al televizorului decât să vă forţaţi ochii cu ecranul mic al calculatorului? Poate doriţi să arătaţi invitaţilor dumneavoastră o prezentare cu pozele pe care le-aţi făcut în week-end şi să nu fie nevoie ca toţi să vă înghesuiţi în jurul calculatorului. Sau poate doriţi să folosiţi televizorul pentru a fi siguri că fiii dumneavoastră îşi fac lecţiile în loc să acceseze site-uri de web pentru adulţi sau să piardă timpul cu discuţii on-line. Puteţi face toate aceste lucruri cu ajutorul Wireless VGA/TV Converter! Spre deosebire de convertoarele standard VGA/TV care necesită o conexiune cu fire între calculator şi TV, acest model transmite semnale audio şi video fără fir. Este ca şi cum aţi folosi un convertor VGA/TV şi un sistem mobil de transmisie audio şi video fără fir! Semnalele sunt transmise în banda de 2,4GHz, cu o calitate a imaginii la fel de clară pe TV ca şi pe monitorul calculatorului.
Convertorul VGA/TV fără fir este un dispozitiv plug-and-play; nu este necesar software. Convertorul este compatibil cu orice PC sau laptop (inclusiv Mac’s) cu o conexiune standard HD15 VGA. El lucrează cu rezoluţii de până la 1600 x 1200 şi suportă practic orice tip de sistem video, inclusiv NTSC, NTSC-EIAJ, PAL-N, PAL, PAL-M, PAL combination-N şi SECAM (prin RGB out). El suportă de asemenea şi CVBS, S-Video sau ieşiri video RGB prin conexiuni fără fir.
Sistemul include un transmiţător fără fir, un receptor fără fir, un cablu S-Video, un cablu video, un cablu audio PC-TV, un cablu pass-through audio (astfel că monitorul funcţionează în continuare normal, fără cablu de swapping), un cablu H pentru conexiunea VGA, cabluri audio/video pentru receptor şi alimentator. Utilizatorii de calculatoare portabile de tip notebook vor aprecia bateriile incluse, ceea ce le oferă libertate de mişcare în toată casa.

S-ar putea să vă placă și