Becuri cu lumină fluorescentă

by donpedro

Reduceţi factura la electricitate
Folosesc mai puţină energie şi au o durată de viaţă mai mare;
Au aceeaşi intensitate luminoasă ca şi becurile cu incandescenţă;
Aprindere imediată;
Fără interferenţe cu X10 home automation system.

Aveţi aceeaşi intensitate luminoasă cu un consum de energie de trei ori mai mic! Aceste becuri fluorescente sunt de trei ori mai eficiente decât becurile standard cu incandescenţă. Ele produc o lumină asemănătoare cu cea produsă de becurile cu incandescenţă. Timpul mediu de viaţă este de 8.000 de ore, de cinci ori mai mult faţă de timpul de viaţă al becurilor cu incandescenţă care este de 1.500 de ore.
Sunt printre puţinele becuri cu incandescenţă de pe piaţă care nu interferează cu X10 home automation system. Colectivul tehnic de la Smarhome au căutat pe piaţă becuri fluorescente care sunt compatibile cu sistemul X10, iar acestea sunt printre puţinele care nu produc zgomote care pot perturba punctele critice de trecere ale sistemului X10. Pentru folosire cu sistemul X10 folosiţi becuri care nu au intensitate reglabilă.
Caracteristicilor lor:
Sub formă de bec – acest bec de 640 de lumeni are aceeaşi intensitate luminoasă ca un bec standard de 60W, dar consumă doar 15W. Arată ca becurile standard, ceea ce le face perfecte pentru montarea în ventilatoare de tavan sau alte aplicaţii unde preferaţi forma standard a becurilor.
Forma spiralată – acest bec de 800 de lumeni are aceeaşi intensitate luminoasă ca un bec standard de 60W, dar consumă doar 13W. Are aceeaşi mărime cu becurile standard şi se potriveşte perfect la lămpile mici.
Bec fluorescent 3 way – înlocuieşte becurile standard three-way de 30/70/100W, dar consumă doar 8, 14 sau 23W! Emite 400, 800 sau 1380 lumeni. Este puţin mai mare decât becul sub formă spiralată şi este destinat lămpilor de 9″ sau mai mari.
Bec reflectorizant – înlocuiţi becurile reflectorizante de 50W cu acesta şi veţi avea un consum de doar 15W! Emite 500 lumeni.