Controlaţi prin voce casa de oriunde!

by donpedro

Spuneţi sistemului HAL să încălzească sauna în fiecare seară la ora 7;
Reduceţi factura de telefon lăsând sistemul HAL să vă administreze sistemul de voicemail;
Spuneţi sistemului HAL să vă citească e-mail-ul prin telefon;
Spuneţi sistemului HAL să stingă toate luminile după miezul nopţii;
HAL înţelege orice voce; nu este nevoie de voice training.

Spuneţi sistemului HAL ce să facă, cu voce obişnuită, şi el poate aprinde luminile, aparatele electrocasnice sau orice alte dispozitive electrice foarte comod. Puteţi controla aceste dispozitive chiar şi când sunteţi acasă cu ajutorul unui microfon de calculator sau de la alt microfon instalat în casă. El face aceste lucruri folosind firele care se găsesc deja în casa dumneavoastră, instalarea fiind astfel foarte uşoară. De fapt instalarea este şi mai uşoară pentru HALdeluxe, unul dintre cele mai uşor de folosit şi mai accesibil sistem automat vocal pe care îl puteţi achiziţiona! Sistemul vă poate citi e-mail-ul! Dacă vreţi să fiţi la curent în orice moment puteţi avea transmise vocal ştirile, cotările la bursă, informaţii despre vreme, rezultate sportive, programe TV, etc.!
HALdeluxe funcţionează ca un robot automat, aşa că nu veţi mai fi nevoit să plătiţi taxe lunare pentru voicemail la compania de telefoane. El suportă 10 cutii de mail vocale şi, dacă sunteţi abonat la serviciul Caller ID al companiei telefonice, vă poate anunţa numele şi/sau numărul de telefon al persoanei care vă sună. Folosind acest serviciu puteţi lăsa mesaje pentru anumite persoane. Puteţi de asemenea să spuneţi sistemului HAL să sune pe oricine din HAL Directory doar prin pronunţarea numelui. HALdeluxe ţine o listă cu apelurile primite sau făcute, ceea ce vă ajută să ştiţi întotdeauna ce apeluri aţi făcut sau aţi primit.
HALdeluxe include un CD-ROM, adaptor PC Powerline şi cablu, un modul de becuri şi HAL Voice Modem. Pentru funcţionare necesită un Pentium (sau echivalent) la 266MHz cu 64MB de RAM (recomandat), Windows 98/2000/ME , 80MB de spaţiu de stocare pe hard drive, un ISP şi un port serial.

S-ar putea să vă placă și