Farnell, singurul distribuitor de servicii de înaltă calitate, care oferă soluții software T&M clienților săi

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, oferă acum soluții software clienților care cumpără produse de testare și măsurare de la patru dintre principalii săi furnizori globali. Farnell este singurul distribuitor de servicii de înaltă calitate care oferă astfel de servicii digitale, dintr-o singură sursă, pentru a sprijini inginerii de proiectare și testare.

NI, Keysight, Rohde & Schwarz și Tektronix au încheiat un parteneriat cu Farnell pentru a lansa această nouă inițiativă, care permite clienților să obțină licențe software, actualizări și soluții de aplicații de pe site-ul Farnell, după achiziționarea produselor. Serviciul este simplu de accesat, sustenabil, deoarece nu implică taxe poștale și acte și permite clienților Farnell să economisească timp și bani atunci când realizează prototipuri, proiectează și testează produse noi.

James McGregor, Global Head of Test, Tools & Production Supplies la Farnell, a declarat: Constant, căutăm modalități mai inteligente și mai ușoare pentru a-i ajuta pe clienții noștri să proiecteze, testeze și să analizeze cu ajutorul produselor din portofoliul nostru T&M. Acum putem să le furnizăm direct clienților noștri soluțiile hardware și software esențiale de care au nevoie, eliminând necesitatea ca un client să fie nevoit să contacteze furnizorii separat, după achiziție.”

Pachetele de asistență software disponibile acum de la Farnell includ:

  • NITest Workflow – care include LabVIEW este o colecție completă de software pentru ingineri, cu ajutorul căreia se sprijină fiecare etapă a procesului de testare cu software special creat pentru testare și măsurare. Pachetul conține toate componentele necesare pentru munca de zi cu zi și este disponibil în două ediții în funcție de cerințele aplicației. Caracteristicile sale cheie includ LabVIEW, TestStand, DIAdem, FlexLogger și multe altele.
  • Software-ul de analiză pentru PC TekScope™ – oferă capabilitatea unui osciloscop pe un PC, permițând analiza formelor de undă oriunde și oricând. Este compatibil cu toate osciloscoapele Tektronix, de la TBS1000C până la TBS60000B.
  • Software-ul Keysight PathWave BenchVue oferă acces la o gamă largă de aplicații de control, automatizare și analiză a instrumentelor, cu capabilități diferite pentru a spori productivitatea. Aceste capabilități depind de funcționalitatea tipurilor de instrumente, a aplicațiilor și a modulelor care sunt conectate la PC-ul pe care rulează software-ul BenchVue. Toate aplicațiile de control, precum aplicațiile pentru analizoarele portabile BenchVue Fieldfox permit inginerilor să controleze cu ușurință și să construiască secvențe automate personalizate utilizând BenchVue Test Flow1
  • Software-ul Rohde & Schwarz Campus Dashboard Oscilloscope simplifică rutinele de predare în laboratoarele studențești mari cu mai multe bancuri de lucru și poate controla până la 300 de instrumente individuale de testare și măsurare dintr-un singur post de lucru.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de teste, instrumente și consumabile de producție, recunoscute pe piață, pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi tehnice, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, precum și la un excelent suport tehnic, disponibil 24/5 în limba locală.

Clienții pot explora gama de soluții software T&M de la Farnell (in EMEA).

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu