Noul episod al seriei de podcasturi de la Farnell, “The Innovation Experts”, cu Schneider Electric, este acum disponibil

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat cel de-al doilea episod din a doua serie de podcast-uri la nivel global, The Innovation Experts, cu Schneider Electric, lider în domeniul automatizării digitale și al managementului energetic.

Seria de podcasturi din acest sezon investighează modul în care unii dintre cei mai importanți producători de componente și soluții electronice din lume permit inovația tehnologică în domeniul IIoT (Industrial Internet of Things) și al producției inteligente. Fiecare episod al seriei va permite cumpărătorilor, inginerilor proiectanți, managerilor de fabrici și altor profesioniști din industrie să profite de conceptele din spatele Industriei 4.0 și să adopte optimizarea. De asemenea, vor fi împărtășite informații valoroase despre cele mai recente tendințe, provocări, produse, instrumente și aplicații.

În acest nou episod, Schneider Electric oferă o prezentare exclusivă a abordării inovatoare a companiei în ceea ce privește dezvoltarea de noi soluții tehnologice pentru IIoT, inclusiv modul în care cunoștințele cheie sunt transmise direct către clienți. Mark Yeeles, Vicepreședinte Industrial Automation la Schneider Electric UK & Ireland, recomandă că implicarea în parteneriate strategice și desfășurarea de proiecte pilot înainte de integrarea completă a sistemului este esențială pentru crearea unor facilități complet optimizate. Inginerii și managerii de fabrici vor putea lua decizii mai inteligente, adesea autonome, care pot eficientiza procesele și pot realiza o transformare digitală de succes într-un ritm mult mai rapid.

Simon Meadmore, Vicepreședinte, Product and Supplier Management la Farnell, a declarat: “Pentru a maximiza oportunitățile de investiții în IIoT, companiile trebuie să înțeleagă mai întâi ce determină succesul în tranziția către Industrie 4.0. Explorând abordarea practică a companiei Schneider Electric cu privire la propriile operațiuni de producție la nivel global, aflăm cum să stabilim repere clare și să identificăm modele în toate etapele procesului de digitalizare a unei companii și să conturăm noi oportunități de afaceri.

Cu noi episoade lansate la fiecare câteva săptămâni, The Innovation Experts – “Industry 4.0 and the Future of Manufacturing” va aborda subiecte precum tendințe în domeniul fabricilor inteligente și modul în care se poate demonstra rentabilitatea investițiilor, sinergia revoluției industriale cu electrificarea, rolul crucial al dezvoltării parteneriatelor strategice și multe altele. Primul episod din seria 2 s-a axat pe modalitatea prin care companiile de procesare și de producție pot integra principiile Industrie 4.0 prin adoptarea digitalizării. Omega Engineering a prezentat modalități inovatoare de modernizare a sistemelor existente din fabrici folosind soluții critice, cum ar fi senzorii și noile sonde digitale inteligente, pentru a capta informații în timp real. Ascultătorii au înțeles mai bine monitorizarea edge (la marginea rețelei), colectarea și analiza de date uriașe și pașii care trebuie urmați înainte de instalarea completă a sistemului.

Schneider Electric se angajează să stimuleze inovarea în lumea industrială. Având în centrul său tehnologia, inovația și parteneriatele, Schneider ajută întreprinderile industriale să atingă noi niveluri de eficiență, reziliență și sustenabilitate. Schneider a fost desemnată cea mai sustenabilă corporație din lume în 2021 și dispune de o rețea “end-to-end” de fabrici și centre de distribuție inteligente. Patru dintre aceste facilități au fost desemnate de către Forumul Economic Mondial drept “Faruri Avansate”. Misiunea Schneider este de a face ca toate industriile viitorului să fie eco-eficiente, suple și reziliente prin intermediul automatizării industriale deschise, centrate pe software.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de echipamente de testare de nivel industrial, unelte și consumabile de producție pentru a sprijini proiectarea, întreținerea și repararea componentelor electronice, fără valoare minimă de comandă. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi tehnice, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, precum și la un excelent suport tehnic, disponibil 24/5 în limba locală.

Podcastul “The Innovation Experts” este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts. Episoadele viitoare vor cuprinde interviuri exclusive cu Advantech, Eaton, ABB și Red Lion Controls.

Cel de-al doilea episod, cu Schneider Electric, este disponibil acum pe hub-ul de resurse tehnice al Farnell.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu