onsemi își extinde operațiunile din București prin deschiderea unui nou Centru de Proiectare

by donpedro

onsemi (Nasdaq: ON), lider în domeniul tehnologiilor inteligente de putere și detecție, a anunțat astăzi deschiderea unui nou centru de proiectare pentru dezvoltarea de semiconductori de ultimă generație în București, România.

În imagine: (de la stânga la dreapta): Radek Vaclavik, Director al Centrului de Dezvoltare, Felicity Carson, CMO, Excelența Sa, David Muniz, Însărcinat cu afaceri, Ambasada Statelor Unite ale Americii, România, Brian Pickard, Vicepreședinte și Director general, Divizia de circuite integrate, protecție și semnale, Catherine Côté, Vicepreședinte și șef de cabinet al directorului general, Adrian Mocanu, Director – Inginerie de testare

Tehnologiile dezvoltate în noul spațiu de birouri și laboratoare hi-tech, care se întinde pe o suprafață de 3000m2, sunt destinate utilizării la temperaturi înalte și cu anduranță ridicată, driverelor izolate pentru aplicații auto și dispozitivelor de înaltă precizie pentru detecție inteligentă.

Centrul cuprinde întregul ciclu de dezvoltare a noilor produse, acoperind o gamă largă de activități, cum ar fi proiectare de circuite integrate, layout, dezvoltare de teste și aplicații, dezvoltare tehnologică, management de proiect și marketing de produs. Preluată de onsemi în 2008, echipa din România a continuat să crească, depășind 100 de angajați, adoptând în același timp noi tehnologii pentru dezvoltarea celor mai buni semiconductori din clasa lor.

“Faptul că întregul ciclu de dezvoltare se află într-un singur loc permite o colaborare mai strânsă, care accelerează procesul de la ideea inovatoare și dezvoltare până la livrarea produsului către client” a declarat Brian Pickard, Vicepreședinte, Power Solutions Group la onsemi. “Noul centru de proiectare oferă, de asemenea, mai multe oportunități legate de carieră pentru excepționala noastră echipă din România, atrăgând, totodată, talente dornice să facă descoperiri tehnologice pentru un viitor sustenabil”

Centrul de proiectare este situat în campusul “The Light One” din București. Prin proximitatea sa față de Politehnica, principala universitate parteneră a onsemi România, acesta este o locație ideală din punct de vedere al oportunităților oferite studenților străluciți care doresc să își dezvolte competențele în cadrul unei companii high-tech de top. Astfel, se va consolida și mai mult relația existentă cu universitatea, unde experții onsemi predau deja cele mai recente tendințe în materie de proiectare electronică și tehnologii. Pe termen lung, spațiul high-tech mai mare și mai dinamic va permite companiei onsemi să continue să crească și să își extindă activitățile în domeniul dezvoltării semiconductorilor.

Pentru a vă alătura echipei onsemi, aflată în continuă creștere și pentru a face parte din transformarea noastră către un viitor sustenabil, aplicați aici.

Despre onsemi
onsemi (Nasdaq: ON) stimulează inovațiile disruptive pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun. Cu accent asupra piețelor auto și industriale finale, compania accelerează schimbarea în megatendințe precum electrificarea și siguranța vehiculelor, rețele de energie sustenabilă, automatizări industriale, precum și infrastructuri 5G și cloud. onsemi oferă un portofoliu de produse extrem de diferențiat și inovator, oferind tehnologii inteligente de putere și de detecție care rezolvă cele mai complexe provocări din lume și deschide calea spre crearea unei lumi mai sigure, mai curate și mai eficiente. onsemi este recunoscută ca fiind o companie Fortune 500® și inclusă în indicele S&P 500®.

onsemi

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu