Familie de controlere digitale cu interfaţă conformă VR12/12.5

by donpedro

Powervation Ltd. a anunţat cea mai recentă serie de controlere digitale DC/DC pentru servere, desktop-uri de înaltă calitate şi sisteme de calcul embedded. Dispozitivele PV3103, PV3104 şi

PV3202 sunt caracterizate de ieşiri cu fază single şi dublă şi suportă ambele magistrale PMBus şi Intel VR12.5 Serial VID (SVID). Controlerele digitale complet programabile şi de înaltă flexibilitate oferă stabilizare de precizie şi telemetrie pentru a suporta cele mai recente sisteme de calcul de înaltă eficienţă.
PV3202 este controlerul digital cu fază dublă cu caracteristici complete VR12.5 de la Powervation cu Auto-Control®, care oferă performanţe superioare şi buclă de compensare adaptivă în timp real. PV3104 este un controler cu o singură fază cu capsulă în format standard QFN 5 mm × 5 mm şi are o amprentă compatibilă cu PV3202. În completarea familiei de controlere SVID vine şi Powervation PV3103, un controler coborâtor de tensiune, sincron digital, ultra-mic în capsulă QFN 4 mm × 4 mm – PV3103 este potrivit pentru necesităţile proiectelor compacte sau de înaltă densitate.
Seria oferită de Powervation furnizează compensare adaptivă unică Auto-Control®, care este unul dintre modurile arhitecturii de auto-reglare xTune™ de la Powervation. Aceasta asigură performanţe ridicate de tranzit şi simplifică puternic procesul de proiectare, reducând timpul până la lansarea pe piaţă.

Powervation
www.powervation.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu