DigiKey lansează al treilea sezon al seriei de videoclipuri “Farm Different”

by gabi

DigiKey a lansat al treilea sezon al seriei sale video “Farm Different” sponsorizat de Analog Devices, Inc. (ADI) și Amphenol Industrial.

Sezonul 3 cuprinde trei episoade care aruncă o privire în viitorul agriculturii pentru a determina ce inovații vor alimenta următoarea generație de producție alimentară globală. Serialul explorează modul în care robotica și vehiculele autonome ajung în fermă și, de asemenea, analizează în profunzime datele necesare pentru a identifica strategiile locale, a maximiza randamentul și a ajuta fermierii să asigure hrana pe termen lung a planetei.

Primul dintre cele trei videoclipuri ale seriei, “Agriculture’s Tech Revolution” (Revoluția tehnologică din agricultură) explorează felul în care fermele integrează noile tehnologii pentru a transforma maniera în care plantează, monitorizează și recoltează culturile. Aflați cum inovatorii din domeniul tehnologiei agricole de astăzi reușesc să facă accesibile cele mai recente soluții și beneficiile pe care acestea le oferă pentru exploatațiile agricole de toate dimensiunile.

Cel de-al doilea videoclip, “Planting the Seeds of Future Farms” (Plantând semințele fermelor viitorului), analizează noile forme de management energetic, conectivitate și electrificare prin care se pun bazele soluțiilor agricole de mâine. Descoperiți cum vor fi utilizate noile inovații pentru a valorifica această infrastructură fundamentală în viitor.

Cel de-al treilea și ultimul videoclip, “Exploring Intelligent Agriculture Solutions” (Explorarea soluțiilor inteligente pentru agricultură) detaliază cele mai recente progrese în toate domeniile, de la drone la tractoare autonome, monitorizarea culturilor și metode agricole de precizie. Explorați modalitățile prin care noile soluții îmbunătățesc eficiența, randamentul și sustenabilitatea.

Pentru a afla mai multe despre seria de videoclipuri, producția sustenabilă și despre modul în care DigiKey sprijină sectorul agricol aflat într-o evoluție rapidă, vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu