Distracţie la maximum într-un spaţiu minim!

by donpedro

• Vedeţi tot meciul de hochei, chiar dacă sunteţi în garaj;
• Supravegheaţi camera copilului în timp ce pregătiţi masa, în bucătărie;
• Nu pierdeţi nici un apel important pentru că nu aţi auzit telefonul;
• Monitorizaţi timpul pe care îl acordaţi proiectelor d-voastră.

Dacă petreceţi mai mult timp în garaj sau în bucătărie decât în sufragerie nu înseamnă că trebuie să pierdeţi evenimentele importante. Trebuie doar să instalaţi acest TV/Clock/AM,FM Radio/Telefon integrat, foarte mic oriunde este puţin loc şi veţi putea urmări filme sau evenimente sportive, asculta ştiri la radio, răspundeţi la telefon hands-free şi chiar supraveghea camera copilului – toate acestea fără să fiţi nevoit să patrulaţi dintr-o cameră în alta.
Acest centru de comandă integrat este destul de mic pentru a se folosi în orice cameră unde spaţiul este foarte redus. Se poate folosi chiar şi în maşină sau în barcă! Atunci când doriţi să vă uitaţi la TV sau să vedeţi ce face copilul trebuie doar să ridicaţi monitorul color, plat, LCD, de 6,4″. Pentru a opri aparatul trebuie doar să coborâţi monitorul.
Veţi fi uimit de cât de multă tehnologie este ascunsă în acest aparat compact. Este complet echipat cu tuner TV de 125 de canale cable-ready, un radio stereo AM/FM şi un telefon integrat. O intrare suplimentară audio/video RCA permite conectarea oricărui dispozitiv A/V, inclusiv VCR, playere DVD sau receptor mobil pentru cameră. Trei memorii pentru setarea canalelor radio sau TV vă permit, printr-o simplă apăsare de buton, să urmăriţi emisiunea favorită. Are chiar şi o telecomandă de mărimea unei cărţi de credit! Are incluse antene AM şi FM, fir de alimentare, fir de telefon şi piese pentru fixare.

S-ar putea să vă placă și