Conectorii de alimentare NAC3 – o soluţie ideală pentru aplicaţiile mobile

by donpedro

Seria NAC3 de la compania Neutrik constă în conectori robuști cu 3 poli ce furnizează conectări rapide şi sigure pana la 20A/250V AC.

Compania Neutrik se numără printre companiile de top din lume în domeniul conectorilor audio, video, pentru surse de alimentare electrică şi alte tipuri. Conectorii Neutrik pot fi găsiți de multe ori în dispozitivele audio-video profesionale, instrumente PA şi alte dispozitive ce necesită un conector de calitate şi fiabil. Construcția precisă şi materialele de înalta calitate sunt caracteristica esențială a produselor Neutrik.

Avantaje / Caracteristici:
1.Conectori robuști şi fiabili de alimentare
2.Sistem de blocare rapid şi sigur
3.3 poli (L, N, PE),
4.20A/250V AC
5.2 versiuni pentru intrarea şi ieșirea puterii cu manipulare diferită

Conectorii de alimentare din seria powerCON – NAC3 sunt conectori robuști şi fiabili cu 3 poli (L, N, PE) pentru cabluri şi panouri. Graţie conectării rapide şi sigure, seria NAC3 este ideală pentru aplicațiile ce solicită conectări şi deconectări frecvente a mai multor dispozitive. Poate cel mai mare avantaj al seriei NAC3 este faptul că a fost prevăzută cu un sistem de blocare rapid şi ușor de controlat (răsucește şi blochează).. Ceea ce înseamnă că acești conectori nu pot fi desprinși prin tragerea accidentală a unui cablu sau prin vibrații. Sistemul constă în 2 versiuni – albastră pentru alimentarea unui dispozitiv (intrare putere, NAC3FCA şi NAC3MPA) şi gri pentru ieșire putere (NAC3FCB şi NAC3MP8). Conectorii sunt construiți astfel încât conectarea versiunii albastră cu cea gri este imposibilă.
Dacă vă aflați în situația în care aveți nevoie de un cablu mai lung, puteți utiliza cuplajul NAC3MM-1 ce permite conectarea a 2 cabluri (NAC3FCA la NAC3FCB). Partea din spate a conectorilor este prevăzută cu dispozitiv excelent de retenție a cablului, pentru cabluri cu un diametru de 6-15 mm. La montarea conectorului, este necesar să alegeți un manșon de fixare alb sau negru în funcție de diametrul cablului (6-11/9,5-15mm).

Conectorii din seria NAC3 sunt certificați drept conectori fără capacitate de întrerupere (IEC 61984/ VDE 0627). Conform acestui standard, NAC3 sunt conectorii care, în condiții normale de utilizare, nu se vor cupla sau decupla sub sarcina sau în timpul utilizării. Informații detaliate vă stau la dispoziție în prezentarea generală a conectorilor circulari Neutrik şi în instrucțiunile de montare.

Dacă sunteți interesați, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
Cătălin Burlacu
burlacu@soselectronic.com
Tel.: 0742 856 077
info@soselectroni.ro
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și