Wago TOPJOB ® S – Un nou standard în instalaţii?

by donpedro

Blocurile terminal pe şine-DIN ce utilizează dispozitivul de strângere cu arc CAGE CLAMP®S ușurează instalarea chiar şi în lipsa instrumentelor şi vă ajută să economisiți spațiul cu până la 30%.

Încă din anul 1977, când compania Wago lansa pe piață blocuri terminal fără șuruburi, blocurile terminal ce utilizau acest sistem au devenit extrem de populare. De-a lungul anilor, sistemul Cage Clamp® şi-a dovedit fiabilitatea chiar şi în cele mai solicitante medii cum ar fi, spre exemplu, în industria chimică sau a gazelor.

Avantaje / Caracteristici:
1.Sistem de blocuri terminale fiabile şi de înaltă calitate
2.Instalare mai rapidă cu până la 75%
3.Economisire a spațiului graţie montării pe șina-DIN
4.Pentru fire unifilare şi multifilare
5.Pentru secțiuni transversale de 0.14-95 mm2
6.Posibilitatea de instalare a firelor prin simpla introducere fără utilizarea vreunui instrument
7.Vaste posibilități de interconectare, o gamă largă de accesorii

În anul 2003, compania Wago a lansat pe piață o versiune inovatoare denumita Cage Clamp® Smai compactă cu până la 50% ce permite o instalare şi mai simplă a firelor mai compactă cu până la 25% ce permite o instalare şi mai simplă a firelor (conductoare unifilare, fire multifilare, conductoare multifilare flexibile, fire cu inel de siguranță). Firele unifilare dar şi firele multifilare cu inel de siguranță se introduc în blocul terminal fără utilizarea vreunui instrument. Vă ajută să economisiți timpul de instalare cu până la 50% în comparație cu sistemul Cage Clamp şi cu până la 25% în comparație cu blocurile terminal clasice cu șuruburi.

Contactele fără șuruburi oferă multiple posibilități de utilizare şi sunt prevăzute cu multe accesorii cum ar fi punți de interconectare, conectori de testare, blocuri de siguranțe şi multe altele.

O prezentare completă a caracteristicilor şi posibilităților sistemului TOPJOB S vă stă la dispoziție în broșura TOPJOB S. Direct din stocul nostru vă putem furniza tipurile selectate din seria TOPJOB S.
Dacă sunteți interesați de tipurile ce nu se mai află pe stoc, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
Cătălin Burlacu
burlacu@soselectronic.com
Tel.: 0742 856 077
info@soselectroni.ro
www.soselectronic.ro

Adaugă un comentariu