Conectori de semnal Hirose în catalogul TME

Gamă variată, calitate dovedită, prețuri atractive.

by gabi

Conectorii de semnal sunt componente discrete, dar extrem de importante ale electronicii moderne. În zilele noastre, în condițiile în care tehnologiile de date și comunicații se dezvoltă într-un ritm vertiginos, conectorii joacă un rol esențial în asigurarea transmiterii fiabile a informațiilor între diferite dispozitive. Acest lucru este valabil atât pentru conexiunile din echipamentele electronice simple și obișnuite, cât și pentru sistemele industriale și medicale complexe.

Unul dintre cei mai importanți producători de conectori de semnal, ale cărui produse pot fi găsite în gama TME, este o companie japoneză fondată în 1937 Hirose Electric.

Conectori de semnal cu raster de 1 mm

Conector cu 10 pini

Oriunde spațiul este limitat, conectorii de semnal Hirose cu un raster de 1 mm reprezintă soluția ideală. Aceste componente sunt utilizate pentru conexiunea de tip ‘fir-placă’ și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la 8 până la 50 de pini, în aranjamente cu un singur rând sau cu două rânduri. În nomenclatura Hirose Electric, aceste tipuri de componente se găsesc sub denumirile DF19, DF20 și DF50.

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-pas-1-00mm_112946/?params=2:508_producator:hirose

Conectori de semnal raster 1,25 mm

Conector înclinat din seria DF13

Conectorii din seriile DF13 și DF14 au un raster puțin mai mare – 1,25 mm. Aceste componente sunt, de asemenea, utilizate pentru conexiunile de tip ‘fir-placă’. Conectorii de semnal Hirose din aceste serii apar în configurații cu un singur rând- și cu două rânduri, cu un număr de pini de semnal variind de la 2 la 40. Soclurile din familia DF13 și DF14 sunt proiectate atât pentru montare prin găuri (THT), cât și pentru montare pe suprafață (SMT).

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-pas-1-25mm_112947/?params=2:508_producator:hirose

Conectori SignalBee cu raster de contact de 2 mm

Conector înclinat cu 20 de pini

Parte a familiei SignalBee, conectorii din seriile DF3, DF11, DF51K și DF59 cu raster de contact de 2 mm sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni, de la 2 la 40 de pini. Sistemul de intrare în sine poate fi cu un singur rând- sau cu două rânduri, în funcție de model. Aceste elemente pot fi utilizate pentru conexiuni de tip ‘fir-placă’, ‘placă-placă’ și ‘fir- fir’. Merită menţionat, de asemenea, că aceste produse sunt disponibile în mai multe tipuri de configurații spațiale: verticală, orizontală şi unghiulară.

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-pas-2-00mm_112949/?params=2:508_producator:hirose

Conectori de semnal cu raster de 2,5 mm

Conector seria DF1

Conectorii de semnal cu raster de intrare de 2,5 mm sunt dedicați conexiunilor de tip ‘placă-fir’ și ‘fir-fir’. Aceștia sunt disponibili în versiuni drepte sau înclinate, cu un aranjament pe un singur rând sau pe două rânduri, iar numărul de pini depinde de modelul specific și variază între 2 și 40. În terminologia Hirose, aceste tipuri de elemente sunt denumite DF1 și DF1B.

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-raster-2-50mm_100490/?params=2:508_producator:hirose

Conectori de semnal cu o tramă de 2,54 mm

Mufă cu 40 de pini

Conectorii cu raster de 2,54 mm sunt un standard bine cunoscut în industria electronică. În oferta Hirose Electric, aceste tipuri de produse se găsesc sub denumirile HIF3 și HIF3C. Aceștia sunt conectori pe două rânduri cu un număr de pini de 10, 20, 26 sau 40. Aceste elemente sunt destinate pentru conexiunile de tip ‘fir-placă’. Conectorii de acest tip sunt disponibili în versiunea mamă în catalogul TME.

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-pas-2-54mm_100491/?params=2:508_producator:hirose

Conector tată pe cablu cu 3 pini

Conectori de semnal Hirose cu raster de 3,96 mm

În seria EnerBee putem găsi conectorii rezistenți la apă DF63 și DF63W cu un raster de intrare de 3,96 mm. Aceştia sunt utilizaţi pentru conexiuni de tip ‘fir-placă’ şi ‘fir-fir’ şi sunt disponibili în configurații cu 2, 3 sau 4 pini.

https://www.tme.eu/ro/katalog/conectori-semnal-pas-3-96mm_100349/?params=2:508_producator:hirose

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu