DigiKey asigură expedierea directă a produselor în interiorul Europei

Noua ofertă economisește timp, reduce costurile de expediere și diminuează amprenta de carbon

by gabi

Companiile europene incluse în piața DigiKey au acum posibilitatea de a-și extinde aria de acoperire în alte țări europene.

DigiKey, unul dintre principalii distribuitori de produse la nivel mondial, cu cea mai mare selecție de componente tehnice și elemente de automatizare disponibile în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că expedierile directe de la furnizorii europeni către clienții europeni sunt disponibile prin programul DigiKey Marketplace.

Economiile legate de mediu și de costuri sunt obținute atunci când produsele nu trebuie să fie expediate către facilitățile din SUA pentru a fi trimise înapoi în Europa, eliminând tarife de transport costisitoare, timp suplimentar și impactul asupra mediului din cauza transportului. Expedierile către Europa vor ajunge, de obicei, a doua zi, în loc de ritmul anterior de câteva zile.

Întrucât produsele nu mai trebuie să fie expediate în afara Europei, vor putea fi vândute mai multe tipuri de produse, inclusiv baterii cu litiu, echipamente grele de automatizare, produse chimice și adezivi, produse solare și multe altele.

În prezent, aproximativ 30.000 de SKU-uri sunt eligibile pentru acest program, iar altele se adaugă zilnic. DigiKey se ocupă în continuare de întreaga tranzacție, astfel încât clienții se vor bucura în continuare de servicii de clasă mondială deoarece DigiKey susține fiecare comandă.

De asemenea, compania continuă să extindă diversitatea produselor și furnizorilor săi în noi categorii de produse în DigiKey Marketplace, o sursă unică pentru toate aspectele inovației tehnologice, inclusiv plăci PCB, automatizări industriale, testare și măsurare, soluții IoT și, practic, tot ceea ce este legat și adiacent inovației tehnologice, totul printr-o experiență de cumpărare unică.


S-ar putea să vă placă și